Fortnite

FORTNITE SEKCE V ROCE 2020

Jistě jste si všimli, že ke konci roku nás opustili hlavní pilíře naší Fortnite sekce. Jak to bude s naší Fortnite sekcí v roce 2020? To vše se dozvíš níže.

V minulých měsících nás opustila naše Fortnite stálice, která přinesla do Inside Games spoustu zážitků a vzpomínek. Řeč je o bývalém kapitánovi Tomášovi „Novash“ Novákovi, jeho spoluhráči Adamovi „Muc1n“ Musilovi a taktéž o bývalém spoluhráči Norberta „Dext“ Paulovčáka – Tomášovi „Fennix“ Hutníkovi.  Také nesmíme zapomenout na Tobiase „Nistex“ Šoltyse, který se k Inside Games přidal v říjnu minulého roka.

Bohužel Novash, Muc1n, Nistex a Fennix nás v tomto roce již reprezentovat nebudou. Jediný kdo zůstal ze staré pětice je Norbert „Dext“ Paulovčák, který se bude snažit seskládat co nejlepší možný tým na budoucí turnaje.

Všem čtyřem klukům děkujeme za veškerou reprezentaci týmu Inside Games a přejeme jim mnoho úspěchů v budoucnosti!

 

Tento rok s námi budou pokračovat pouze nyní dva hráči. Jedním je vítěz PZ Challenge 2019 a V4 Future Festival  – Norbert „Dext“ Paulovčák a druhým je nová mladá posila.

Řeč je tu o mladém střelci Filipovi „Arrow“ Řeháčkovi, pro kterého je toto zcela první angažmá. Přejeme Filipovi ať se mu v barvách Inside Games hraje co nejlépe a snad urve nějaké cenné kovy!

Filipa můžete sledovat na sociálních sítích jako je Instagram, Twitter, YouTube nebo Twitch.