FIFA

Dodgy startuje FIFU pod Inside Games

Je to již nějaký ten pátek zpět, co oblékal Lukáš „Dodgy“ Dočkal modrobílé barvy Inside Games. Tehdá jako kapitán HS sekce nyní jako Fifa streamer, který baví stovky diváků.

Dodgy bude působit pod Inside Games jako streamer a zároveň FIFA speliasta / scout. Jsme si vědomi toho, že FIFA bude na poli esportu více a více růst a proto předtím než se uchýlíme k výběru reprezentantů, chceme mít pod našimi křídly specialistu, který nám pomůže s výběrem toho pravého hráče. Dodgy se ve FIFA komunitě pohybuje dlouho a má tak dokonalý přehled. Navíc na jeho streamu se určitě nudit nebudete a zároveň se můžete dozvědět něco málo o tom jak si vydělat FIFA Coins či zlepšit svůj tým v Ultime Team.

 

Vyjádření Lukáše Dodgyho Dočkala

Vzhledem k tomu že mě drtivá většina fanoušků iG nejspíš zná, tak si dovolím vynechat představování. Můj návrat do IG nejspíš nikoho příliš nepřekvapí a vzhledem k našim předchozím vztahům se vše potřebné domluvilo během několika desítek minut.. Do iG přicházím abych se podílel na základu FIFA sekce pod touto organizací. Samozřejmě jsem rád, že organizace dala této hře šanci a chce využít její potenciál. Po několika letech profesionálního hrání jsem se přesunul ke streamování a hraji tedy spíše pro zábavu. Nepřicházím tedy vyhrát mistrovství světa ve fotbale na konzolích, ale abych dostal FIFU do podvědomí fanoušků iG. Budu rád, když všechny které zajímá FIFA, fotbal nebo dokonce s nadcházejícím mistrovstvím i hokej dorazí na můj stream (twitch.tv/dodgyfut) prodiskutovat sportovní záležitosti ? Blíží se čas, kdy se z nás všech stávají hokejový trenéři a experti a já s vámi rád o sportech pokecám na svých streamech. A těm co hrají FIFA 19 snad pomohu k vydělání nějakých coinů a zlepšení jejich mačaftu v režimu Ultimate team! Vidíme se na streamu !