PUBG

JAK DOPADLO MČR PRO NAŠI PUBG SEKCI

MČR je za námi a nám se bohužel nepodařilo dosáhnout cílů tak, jak bychom si představovali.

Závěrečná akce této sezóny a to MČR v PUBG je za námi a my si z ní odnášíme 6. místo. Bohužel, naše ambice na zisk titulu se nenaplnily. Bodovat se nám sice dařilo téměř pravidelně, bohužel ale těch bodů nebyl dostatek a tak jsme do druhého hracího dne vstupovali s ztrátou okolo 40 bodů, což není během 6 her nehratelné ale ani druhý den se nám nedařilo o moc lépe a nestačilo to na více než šestou příčku. I když jsme nastříleli 67 killů, tak z placement pointů jsme si odnesli pouhých 17 bodů během 16 her což se i podepsalo na finální ztrátě na první místo, která činila 64 bodů.

 

Pro jednou to sice nevyšlo, ale kluci za celý rok udělali obrovský pokrok a odvedli skvělou práci. Výhra na PZ Challenge, dvakrát se podívali do Berlína a stále si drží účast v PELC lize. Nezbývá nám nic jiného, než popřát našim klukům hodně štěstí do nové sezóny a ať si nyní pořádně po celém roce odpočinou.

Vítězem celého MČR se nakonec stal tým eXtatus před druhými FFFW a třetími Universe. Tímto gratulujeme vítězům a přejeme hodně štěstí do budoucna, jelikož to bylo naposledy, co jsme kdy měřili síly právě s eXtatusem.