Hearthstone

JOBSAD ROZEBÍRÁ NEJPROBLÉMOVĚJŠÍ KARTY HEARTHSTONU

Ahoj všem hráčům karetní hry Hearthstone, dneska jsme si pro Vás připravil rozbor dvou problematických karet ve hře Hearthstone. S těmito kartami se celkem často setkáte během svých zápasů a já Vám nyní ve zkratce vysvětlím v tkví záludnost karet Mogu Fleshshaper a Northshire Cleric.

Výsledek obrázku pro Mogu Fleshshaper

 

První kartu, kterou bych chtěl rozebrat je Mogu Fleshshaper. Tato karta se používá u Shamanu a společně s kombinací karty Mutate může zadarmo vytradovat a dát evolvovat miniona na náhodného osmimanového miniona, což když se povede na nějakém čtvrtém kole, je vetšinou konec hry, takže až budete hrát příště proti shamanovi, určitě bych doporučila nevyhazovat všechny malé miniony v prvních kole, aby i vás nepotkal podobný osud.

 

 

 

Výsledek obrázku pro northshire cleric

Druhou kartu bych si zvolil Northshire Cleric, což je priestovský minion za 1 manu, který má hodnoty 1/3, což už je samo o sobě úchvatné, protože většinou za 1 many dostanete minona třeba 1/2 nebo 2/1. To znamená, že na získání boardu je to přesně ideální minion do prvního kola. Bohužel to není vše a tenhle silný minion má ještě silnější efekt, a to že si za každého vyhealovaného miniona lízne kartu, což ve spolupráci s karty jako Injured Tolvir, Injured Blademaster nebo Circle of healing může vyvést opravdu šílený board a navíc hodně nových karet do své ruky v prvních kolech hry, což v hodně matchupech je také většinou konec hry.

 

 

To je ode mě pro první rychlý rozbor všechno a určitě mi dejte vědět na jaké další karty se mám zaměřit příště. Těším se na Vás u dalšího Hearthstonu speciálu. 🙂 

Jobsad