Hearthstone

NORWIS ODPÁLÍ LETOŠNÍ MČR JIŽ TUTO SOBOTU

Listopad se v České republice nese ve znamení Mistrovství České republiky. To je jako minulý rok rozděleno do několika herních víkendů. Již tuto sobotu 6. listopadu odstartuje Hearthstone turnaj, kde naše barvy bude prezentovat Norwis. O týden později se pak můžete těšit na League of Legends, kde za nás budou bojovat kluci z Challengers týmu. 

Nyní se pojďme ale podívat na co čeká tento víkend Norwise. Pár dní zpět proběhlo losování skupin, kde z 16 hráčů byly rozlosovány čtyři skupiny. Právě los přiřadil Norwisovi do skupiny B En1gmu, Eichii a Benka. Mezi nejznámější jména ve skupině patří současný mistr České republiky En1gma.

Skupina MČR v Hearthstone

Ovšem Norwis má v posledních měsících skvělou formu a účast na všech letošních Masters Tour to jen dokazuje. Na to jak si věří na skupinu a celkové MČR jsme se zeptali přímo samotného Norwise.

Za mě jsem si vylosoval asi jednu z nejlehčích, nedostal jsem Mattyho Jarlu nebo třeba Milana které považuji za silnější soupeře. Věřím tomu že moje šance na to že vyhraju jsou větší než u většiny hráčů, co se skillu ve hře týče, ale tím, že nám admini dali pouhé dva dny na nahrání našich lineupů po vydání nových karet by to mohlo hodně zamíchat kartami. Doslova. Myslím si, že letos to bude více o správné volbě balíčku nežli o samotném gameplayi. A naposled největšího soupeře bych viděl mattyho, který má společně semnou dlouhodobě největší winrate v Masters tour turnajích. Myslím si, že právě na těchto mezinárodních turnajích se ukážou pravé hráčské kvality.