Hearthstone

HEARTHSTONE TÝM SE ROZŠIŘUJE O FINSKOU HRÁČKU DETTOMON.

To, že esport není jen pánskou záležitostí to už víme. Ve světě se už objevila řada dámských týmů a ty také mají své ligy a turnaje. Ovšem Hearthstone je jedna z her, která umožňuje zapojení něžného pohlaví do turnaje, kde dominují převážně páni.

Je tomu tak a naši fanoušci mohou na podzim, kdy vrcholí boje o MČR fandit finské hráčce Dettomon. Ta se věnuje hraní Hearthstonu už od roku 2014 a v posledních měsících se pravidelně účastní také kvalifikací na Masters Tour.

Dettomon tak doplní dvojici našich hráčů Norwise a Jammexe, kteří už nyní bojují, aby se dostali na letošní MČR. Zajímavostí je, že Dettomon je přítelkyně prvně jmenového Norwise. Právě Norwis poslední měsíce dosahuje skvělých výsledků jak na ranku, tak i na Masters Tours. Je tedy jisté, že přípravu, znalosti hry a podporu bude mít Dettomon obrovskou.

Pár slov Dettomon

Ahoj, zdravím všechny fanoušky do Česka. S hraním jsem začala už v roce 2014, tehdy jen tak ze srandy. Nebyla jsem v tom dobrá a ani jsem tomu moc nerozuměla. (Smích) Velký zlom přišel v roce 2018-2019, kdy jsem začala hrát arény. Jelikož jsem neměla dobré balíčky, tak jsem sledovala různé streamery co hrají. V březnu tohoto roku jsem poprvé dosáhla Legendy. Díky Norwisi mám zájem soutěžit, protože mě toho hodně o hře naučil. Nedávno jsem navštívila Českou republiku a začala se trošku učit česky. Proto by mi bylo ctí soutěžit i na Mistrovství České republiky.