Apex Legends

BUDOUCNOST APEX LEGENDS U INSIDE GAMES

Bez necelých tří měsíců to je jeden rok od nabrání Apex Legends sekce do týmu Inside Games. Jak ale nyní bude tato hra u nás pokračovat? To se dozvíš níže!

Přesněji 15.4.2019 jsme nabrali výkonnou trojici, která dominovala tuzemským turnajům. Pod názvem „Clever Monkeys“ vyloženě přejížděli domácí týmy bez velkých problémů.

Tento tým jsme vzali pod svá křídla ve složení Vojtěch „Chance“ Tomek, Václav ” Ruka ” Broda, Jan Zereth ” Nečas.

Kluci dokázali za dobu působení v Inside Games vyhrát spousta domácích turnajů, ale také se dokázali držet v mezi nejlepšími týmy v Evropě. Konzistentně se umísťovali v EU i NA scrim hrách a drželi si tak přední příčky bodování.

Bohužel s Apex Legends to nevypadá z hlediska esportu vůbec nadějně a tak jsme se jako organizace rozhodli, že Apex Legends nebudeme v roce 2020 nadále podporovat.

Vyjádření majitele týmu Inside GamesVojtěcha Klapucha

„V první řadě bych chtěl všem klukům poděkovat za jejich reprezentaci našich barev. Odvedli jste skvělou práci! Proto nás velmi mrzí, že zrovna hra APEX Legends, která vlítla na pole battle royal her jak uragán nedosáhla takového esport potenciálu, který jsme si od ní slibovali. Všem hráčům v APEX týmu chci popřát hodně štěstí a úspěchů do dalších měsíců.“

 

My děkujeme klukům za reprezentaci týmu Inside Games a přejeme jim mnoho úspěchů ať už v Apex Legends nebo jiné hře.