PUBG

POSTUP DO UZAVŘENÉ KVALIFIKACE PGS BERLIN QUALIFICATION A FINÁLE PSL – ANEB TÝDEN PLNÝ PUBG

Naši borci z PUBG se opravdu nezastaví! Jejich program je více než náročný. Vždyť od pátku 7. 2 hrají každý den minimálně BO6 sérii. V neděli si dokonce střihli LB PSL a GLL S4 EMEA. Mají tak za sebou 36 zápasů. To už je pořádná porce a pokračujeme dále! Právě tento týden náš čeká  finále uzavřené kvalifikace PGS Berlin a hned poté finále PSL o 5 000 Euro. 

PGS – CQ Berlin Finals 15. – 16. 2. 2020

PGS (PUBG Global Series) je nejprestižnější liga pro PUBG. Letos je systém o trošku jiný a prakticky kdokoliv se může skrz kvalifikace probojovat až na velký Major turnaj. My máme za sebou aktuální skupinovou fázi kvalifikace ze které postupovalo TOP 8 týmů. Kluci se po stabilních výkonech drželi skoro celou dobu na 3 pozici a s přehledem tak postoupili do uzavřené kvalifikace pro TOP 16 týmů. Zde už půjde opravdu o hodně. A bude to nesmírně náročné, protože kluky čeká 12 zápasů ve dvou dnech. A do Berlína postoupí pouze 4 nejlepší týmy! 

 

Finále PSL – 17. – 18. 2. 2020

Dále naše kluky čeká finále Finské ligy PSL, které se bude hrát dva dny. Každý den čeká na naše borce šest zápasů. Kromě pricepoolu 5 000 EUR  má 12 nejlepších týmů podívat do Finska na LAN akci s názvem Lantrek, kde se poté hraje o krásných 10 000 EUR tedy čtvrt miliónu korun českých.

Post thumbnail