Counter-Strike: Global Offensive

ZAHRAJEME SI UZAVŘENOU KVALIFIKACI DO TIPSPORT COOL LIGY

Po CS:GO ligách a turnajích jako by se po Novém roce slehla domácí zem. Konečně tu ale máme první oznámení, které jistě potěší každého milovníka tohoto titulu!

Předevčírem portál PLAYzone představil plán Tipsport COOL ligy pro letošní sezónu. Opět se bude dělit na 2 splity, jarní a letní, z nichž vždy vzejdou týmy do play-off, které se bude odehrávat offline. Velikým posunem pro ligu je silný mediální partner TV Prima, který pro soutěžní účely vybuduje po vzoru světových turnajů esportové studio, odkud se budou veškeré zápasy vysílat a odehraje se v něm play-off jarního splitu. Finále letního splitu nás pak čeká jak jsme zvyklí v rámci You Festu.


Bývalá sestava iG.CSGO ve finále poslední COOL ligy.

Další novinkou oproti minulému roku je opětovné spuštění 2. ligy, ze které vzejdou postupující týmy do vyšší ligy. Z toho automaticky vyplývá, že bude možnost také sestoupit. Přibývá také otevřený žebříček zvaný jako 3. liga, který bude otevřený všem zájemcům a týmy budou moci svobodně hrát. Podle jejich výsledků se následně sestaví žebříček a dva nejlepší týmy se budou moct pyšnit účastí ve 2. lize.

O tom, které týmy se zúčastní 1. ligy ale doposud není jasno. První otevřená kvalifikace se odehraje již zítra ve čtvrtek 27. února a vy se můžete přihlásit taktéž. Odměnou za dosažení semifinále jsou vstupenky do dalšího kvalifikačního kola. My v ní ale bojovat nemusíme, jelikož jsme společně s pěti dalšími celky obdrželi pozvánku přímo do uzavřené kvalifikace, kde se porveme o postup.

Týmy pozvané do uzavřené kvalifikace:

  • Inside Games
  • Sinners
  • CZC.eSuba
  • Brute.gg
  • ECLOT.LYNX
  • Sampi

Naši CSkaři se pilně připravují, aby si svůj postup pojistili a my už se nemůžeme dočkat než to všechno vypukne! Držte nám palce! #iGHype