Counter-Strike: Global Offensive

UZAVŘENÁ KVALIFIKACE DO TIPSPORT COOL LIGY ZAČÍNÁ JIŽ TENTO VÍKEND – PREVIEW

Největší ligy jsou za dveřmi a ani koronavirus nám v tréninku nezabrání. Komplikace sice nastávají, ale uzavřená kvalifikace do Tipsport COOL ligy se odehraje podle plánu online, takže zde není žádný problém a můžeme se soustředit pouze na výkon. Jak jsou hráči Inside Games připraveni na následující víkend a jak bude kvalifikace probíhat? To vše si dnes probereme.

Closed kvalifikace do 1. Tipsport COOL ligy se zúčastní celkem 16 týmů, z nichž si ta lepší osmička zahraje 1. divizi ligy. Již tuto sobotu budete moci stejně jako v neděli od 12:00 sledovat stream z pražského studia, kterým Vás provedou zkušení komentátoři. Hraje se formátem double-elimination, takže pro postup musíme urvat 2 výhry v té nejsilnější konkurenci, kterou domácí scéna nabízí. Týmy byl do pavouku rozmístěny tak, aby se v průběhu kvalifikace nesetkaly celky s nejvyšším seedem.

Pavouk
Pavouk vítězů vedoucí k postupu

Dávid „garzeN“ Hrušovský nám dal nahlédnout pod pokličku tréninků na kvalifikaci:

Profilová fotka garzena

 

Naša príprava na closed kvalifikáciu do cool ligy prebiehala veľmi dobre, trénovali sme denne, posledný týždeň sme mali menšie komplikácie keďže nám Tusi ochorel a nedalo sa toľko hrať ale do tej chvíli si myslím, že sme si pripravili mapy ktoré plánujeme hrať dosť kvalitne a na closed kvalifikáciu sme určite ready!

 

Živý přenos budete moci sledovat zde, tak nezapomeňte přijít fandit! #iGHYPE

Watch live video from playzonecz on www.twitch.tv