Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO TÝMU ZAČÍNÁ 2. TIPSPORT COOL LIGA. KDO NÁS ČEKÁ V PRVNÍM KOLE?

Po hoře kvalifikací a domácích Y-Games se konečně rozbíhají první splity tuzemských lig. My se účastníme konkrétně 2. Tipsport COOL ligy, jejíž základní část startuje už za pár dní.

Nejprestižnější liga u nás se už rozjela a my do tohoto vlaku naskočíme hned 7. 4., kdy začíná základní část 2. Tipsport COOL ligy. Nenechte se zmást druhou divizí, i ta je totiž pořádně našlapaná. Budeme v ní totiž bojovat po boku hned s dvěmi profesionálními celky v podobě týmu Brute a Sampi. Osmičku pak doplní Defeaters, eEriness, Cyber Gaming a Vikingekrig s E-Rivals, kteří prošli skrze Last Minute kvalifikaci. Všem je jasné, že hlavní cenou a motivací pro účastníky je postupové místo do 1. ligy. Kdo ho ale získá, ví zatím jen hvězdy.


Sestavy účastníků jarního splitu 2. Tipsport COOL ligy. Photo by PLAYzone.cz

Vzhledem k tomu, které týmy do 2. ligy nastoupí se rozhodlo, že se bude i tato divize streamovat na oficiálním kanále www.twitch.tv/playzonecz. Zároveň je již hotový rozpis jednotlivých hracích dní a my už tedy víme, že nás do prvního kola čeká tým Sampi. Připíšeme si tak první zářez proti profesionálnímu týmu? A kdo nastoupí místo garzeNa, který se momentálně bohužel nemůže účastnit? To vše se dozvíte už 7. dubna v 18 hodin na streamu!