PUBG

JAKO POZVANÝ TÝM MÍŘÍME NA DREAMHACK V PUBG

Kvůli koronaviru se DreamHack v PUBG přesouvá na online formát. Nám to ale nevadí a s obdrženou pozvánkou se můžeme znovu pyšnit účastí mezi nejlepšími týmy Evropy.

Za něco málo přes týden začíná 2. května hlavní část DreamHack PUBG Showdownu s prizepoolem dosahujícím v přepočtu na více než 380 000 korun, které se rozdělí mezi 8 nejlepších týmů. O všech účastnících zatím stále není rozhodnuto. Víme pouze o pozvaných týmech do hlavní části a uzavřené kvalifikace, která proběhne tento víkend a doplní se tak celkový počet organizací v turnaji. Společně s námi obdrželi pozvánku tyto celky:

Main Event:

 

Closed Qualifier:

V boji o uzavřenou kvalifikaci se nachází také tým Entropiq, kterým držíme pěsti. Nečekáme na ně ale s naší klasickou sestavou. Sestava týmu Inside Games bude pro tento turnaj dosti odlišná oproti té, na kterou jste zvyklí. Nastoupíme totiž ve složení arSHO, Romcekkk, TheCobra a Gargi. Věříme ale, že naše fanoušky nezklameme a i tak zvládneme skvěle reprezentovat domácí PUBG scénu! Doporučujeme nás sledovat na ostatních sociálních sítích jako jsou Instagram nebo Facebook, kde budeme informovat o streamu a průběžných výsledcích! #iGHYPE