Counter-Strike: Global Offensive

JAK SE DAŘÍ CSKAŘŮM V 2. TIPSPORT COOL LIZE?

Věrní fanoušci a nadšení hráči CS:GO jistě sledují dění v 1. i 2. Tipsport COOL lize, do níž jsme zapojeni i my s naší sekcí. Neshody u jednoho ze zúčastněných týmů vedly dokonce až k diskvalifikaci, my ale jedeme pořád dál a bojujeme o každý bod.

Předchozí hrací týden byl pro nás hořkosladký. Připsali jsme si sice zářez proti Vikingekrig, ale hned na to jsme utrpěli krutou porážku 4:16 proti týmu Brute. Vzdávat se ale není důvod, dostali jsme se teprve lehce za polovinu a my si ještě svoje místo na výsluní najdeme! Po osmi kolech se nacházíme na 4. pozici s aktuálním skóre 3/4 na zápasy, příležitost s tím něco udělat ale dostaneme hned zítra v dalším kole, ve kterém opět vyzveme kvalitní celky. Čekají na nás Defeaters, kteří nedávno zaznamenali změnu v sestavě a E-Rivals, v jejichž soupisce se nachází i legendární slovenský střelec Ladislav „GuardiaN“ Kovács. I v našem týmu ale ve velkém měřítku proběhly změny sestavy, při kterých nás opustili dokonce 2 hráči.

Prvním ze zmíněných hráčů, kteří dali Inside Games sbohem je Dávid „garzeN“ Hrušovský, který po více než 10ti letech Counter-Strike přechází na nový titul Valorant a ukončuje tak svoji hráčskou kariéru v CS:GO. Následoval ho Luboš „Tusi“ Tusjak, jenž se taktéž již nebude angažovat na scéně v našich barvách a je otazné, zda-li ho vůbec uvidíme. V každém případě oběma střelcům děkujeme za čas strávený s námi a čas vynaložený do týmu.  Je jasné, že náhrada za špičkové hráče se nenajde ze dne na den. Aktivně na tom ale pracujeme, abychom vám co nejdřívě mohli oznámit naše nové posily. V soupisce pro 2. Tipsport COOL ligu jsou u nás prozatím Peter „Uno“ Lipowski a René „fazen“ Szijjárto.

 

Přijďte sledovat 2. Tipsport COOL ligu již toto úterý 5. 5. a pořádně se bavte! Pro aktuální výsledky z ligy můžete sledovat náš Instagram. #iGHYPE