Inside GamesLeague of Legends

NAŠE BARVY NEBUDOU CHYBĚT ANI V 2. LIZE HITPOINT MASTERS

Letos si naši fanoušci užijí pravé League of Legends hody. Po představení našeho týmu pro Hitpoint Masters 2021 naše barvy zavlají i v 2. Hitpoint lize. A tak už od 3. 2. 2021 budete moci fandit mladým talentům v 2. Hitpoint lize.

HITPOINT Masters 8 je tady! – Inside Games

Premiéra academy týmu Inside Games by mohla být skutečně velkolepá, neboť bereme pod svá křídla, který se kvalifikoval jako Cyber Gaming academy. Tento tým prošel closed kvalifikací ve velkém stylu. A tak očekáváme, že bude předvádět sympatické výkony i během ligy.

V uzavřené kvalifikaci si tento tým vedl více než přesvědčivě, oba týmy které mu stáli v cestě zdolali poměrem 2:0 na zápasy a byly tak prvním týmem, který si zajistil účast v 2.lize.

Tým je postavený kolem midlanera Downeda a marskmana Stealshota, kteří již mají za sebou úspěšný summer split v 2. lize. Tehdá si odnesli bronzové medaile. V jungli se představí Vlaren, kterého naši fanoušci znají z Winter Hitpoint. Na botu poté uvidíme dvojici supportu. Hlavním supportem je NephAddie a náhradním supportem teprve 16. letým talentem Vizim. Horní linku bude hájit další 16. letý talent Adamson.

TOP : Adam “Adamson“ Langmaier, 16 let
JG: Vladimir „Vlaren“ Vývoda, 20 let
MID: Patrik „Downed“ Kaluža, 18 let
BOT: Lukáš „Stealshot“ Hlavatý, 23 let
SUPP: Adam „NephAddie“ Čadek, 22 let
SUB: Lukáš „Vizi“ Chudý, 16 let

Vyjádření kapitána IG. Academy týmu Lukáše „Stealshota“ Hlavatého

Na split sa celý tím veľmi teší, oproti minulému splitu máme väčšie očakávania skrze stabilnejší roster. Sme veľmi radi, že sme sa dohodli na spolupráci s Inside Games, pretože je cítiť záujem o rozvoj hráčov, ktorý nám prospeje. Niektorí hráči sme už spolu zohraný, a tak očakávame úspešnejší split ako keď sme hrali pod Cyber Gaming , avšak súperi nám to nedajú zadarmo.


Držíme chlapcům palce a doufáme, že jim budete na streamu pořádně fandit. Určitě se tedy máme na co těšit.

#IGHYPE!