League of Legends

NOVÁ LEAGUE OF LEGENDS SOUPISKA PRO ROK 2021

Už za necelých devět dní nás čeká první kolo v Hitpoint Masters 2021! Díky úspěšnému výběrovému řízení nyní přichází na řadu odhalení týmu. Jsme velmi rádi, že našim fanouškům můžeme představit tým, který bude nadcházející rok reprezentovat modro-bílé barvy našeho týmu.

Po skončení zimního splitu jsme usilovně pracovali na sestavení nejlepší možné pětice hráčů, které budou v roce 2021 bojovat o trofej v Hitpoint Masters a jízdenku do prestižní soutěže EU Masters. Koho tedy v barvách Inside Games uvidíme?

  • Top: Viktor „Emperor“ Liptai
  • Jungle: Ede „Pocok“ Viktor Csernay
  • Mid: Michal „Defflok“ Kratochvíla
  • ADC: Matúš „MAZURR“ Mazur
  • Support: Ondřej „MjrDee“ Hrneček
  • Trenér: Ondřej „Mitten“ Stránský

Ze soupisky, která bojovat v Hitpoint Winter s námi do dalšího roku pokračuje slovenská dvojice Emperor a MAZURR. Toho na pozici supporta doplní domácí legenda. Po téměř dvojročním angažmá v zahraničních ligách se do českých vod vrací legendární Ondřej „MjrDee“ Hrneček. Ten po celý rok bude hájit naše barvy. Na pozici junglera se nám podařilo draftovat mladého rakouského hráče Pocoka, kterého jste mohli doteď vidět v první lize německé Prime League. Na midu se poté představí finalista prvního ročníku druhé ligy Hitpoint Masters Defflok. Pro něj toto bude první účast v nejvyšší domácí lize.

Jak se na jarní split Masters teší Ondřej „MjrDee“ Hrneček?

Na Hitpoint Masters se těším opravdu hodně, protože si myslím, že máme tým dobrých hráčů se stejným cílem. Když zhodnotím konkurenci, tak určitě nechci nikoho podcenit, ale podle mého názoru většina hvězdných/rozdílných hráčů odešla do zahraničí. Co se tyče umístění, tak bych nás viděl v top3 a pokud přeneseme výsledky ze skrimů, tak můžeme pomýšlet i na první nebo druhé místo. Jako cíl bych určitě stanovil finále. Děkuji, že nám budete fandit a doufám, že si naší JAZZDUU užijete!

Slovo majitele týmu Inside Games Vojtěcha „Nevady“ Klapucha

Pro nadcházející rok jsme se rozhodli udělat několik změn v přístupu k samotnému League of Legends týmu. Jsme už unaveni z toho, jak hráčská scéna okolo této populární esport hry v Česku a Slovensku nestabilní. Proto jsme při výběru hráčů kladly hlavní důraz na samotné povahy hráčů, jejich cíle a hlavně motivaci.

Myslím, že se nám podařilo sestavit skvělý tým, který si spolu sedl po lidské stránce. Kluci mají stejný cíl jako my a to bojovat o první příčky v letošních splitech Hitpoint Masters a podívat se tak na EU Masters. Držím jim palce, jelikož do přípravy dávají vše a věřím, že svými výkony vynesou naše barvy vzhůru a budou dělat radost všem našim fanouškům.

Slovo trenéra LOL týmu Ondřeje „Mittena“ Stránského

Náš nováčkovský tým jsme po zimním splitu doplnili o zkušeného shotcallera MjrDeeho, nového midaře Deffloka a šikovného junglera z Rakouska Pocoka. Tým má skvělou chemii, za dobu co spolu naši hráči trénují se velice zlepšili a proto mám od týmu velké očekávání do nadcházející sezony a nadějně vidím i případné angažmá na EU Masters.

První hra čeká naše hráče už 27. 1. 2021 (středa) a my doufáme, že v stream chate uvidíme jen #IGHYPE