MSIPartneři

MSI představuje zcela novou, oceňovanou řadu notebooků s RTX 40

MSI, přední světová značka notebooků, hrdě představila své zcela nové řady notebooků, vybavené nejnovějšími grafickými kartami NVIDIA GeForce řady RTX 40 a procesory Intel® Core™ řady HX 13. generace. Díky skokovému nárůstu výkonu a mnoha oceněním, získaných na veletrhu CES, posouvá MSI svou zcela novou řadou notebooků na vrchol herní špičky v oblasti výkonu a inovací.

Nejnovější notebooky MSI jsou poháněny mimořádně výkonnou a zároveň úspornou architekturou NVIDIA Ada Lovelace, která přináší razantní náskok ve výkonu díky technologii DLSS 3 s umělou inteligencí a umožňuje vytvářet realistické virtuální světy s podporou plného ray tracingu. 3D tvůrci získávají přístup k platformě NVIDIA Omniverse™, spojující výhody RTX a umělé inteligence a propojující 3D pracovní postupy se synchronizací v reálném čase, což umožňuje tvůrcům pracovat rychleji a snadněji než kdy dříve. Notebooky s grafickými procesory NVIDIA RTX™ využívají optimalizace RTX ve více než 110 kreativních aplikacích, ovladačích NVIDIA Studio Drivers pro nejvyšší úroveň stability a výkonu a exkluzivních nástrojích NVIDIA s umělou inteligencí:

Zcela nová herní řada: Výkonnější než kdykoli předtím

Nové herní notebooky MSI přicházejí s nejnovějším exkluzivním systémem chlazení, díky němuž je tato herní řada výkonnější než kdykoli předtím. Všechny heatpipes trubice byly přepracovány na sdílené, dedikované a heatpipe určené výhradně pro VRAM tak, aby bylo zajištěno dodávání výkonu v maximálně možné výši. Nově jsou MSI notebooky s grafikami GeForce RTX řady 40, od špičkové řady Titan až po vstupní herní řadu Katana, vybaveny designem MUX, který umožňuje aktivaci režimu diskrétní grafiky prostřednictvím aplikace MSI Center, což umožní další navýšení výkonu GPU.

 

Řady Titan GT/ Raider GE/ Vector GP: Extrémní výkon
Oceněné modely Titan GT a Raider GE jsou vybaveny špičkovým procesorem i9-13980HX a grafickým procesorem až GeForce RTX 4090 Laptop GPU. Společně s exkluzivní technologií MSI OverBoost Ultra dosahuje celkový výkon procesorů 250 W a frekvence 5,2 GHz při plném zatížení 8 p-jader.

 

Řada Stealth: Elegantní a ostrá

Tenká a výkonná řada Stealth, která získala ocenění, nyní přichází na trh ve velikostech od 14, 15, 16 až po 17 palců. Představujeme nově navržené modely Stealth 14 Studio a Stealth 16 Studio. U obou je předností tělo ze slitiny hořčíku a hliníku, které zaručuje tenké a lehké šasi. Stealth 14 Studio je vybaven chladící technologií MSI Vapor Chamber, což z něj činí nejvýkonnější 14palcový herní notebook.

Řady Cyborg/ Katana: Široký výběr pro hráče

Představujeme zcela novou řadu základních herních notebooků Cyborg 15. Přichází s futuristickým průsvitným designem šasi, skrze který můžete vidět mechanické a elektrické části. Díky svému tenkému a lehkému tělu a designu inspirovanému kyberpunkem je Cyborg 15 ideální volbou pro ty, které nudí obyčejný základní herní design.