MSIPartneřiTiskové zprávy

BUĎTE ZA FRAJERY NA ZAČÁTEK ŠKOLNÍHO ROKU SE SUPER HERNÍ MAŠINOU

Vrátit se zpět do lavic nikdy není jednoduché, hlavně když na vás doma čeká žhavé herní železo.

Po dvou měsících dovolené se vracíte zpět ke své milované herní sestavě. Avšak co když je na čase porozhlédnout se po upgradu. Pozdvihnete nejen váš herní požitek, ale ulehčíte si také bolestný návrat do lavic. Pojďme se tedy podívat na to, které herní železo od MSI bude perfektní právě pro vás.

Každodenní radost pro nenáročného hráče

Jste-li spíše nenáročný hráč, tak oceníte MAG Codex 5. Ideální na nové AAA hry, večerní zábavu s kamarády po discordu nebo i tvůrčí aplikace. S procesorem Intel Core 12. generace a grafickou kartou NVIDIA GeForce až RTX 3060 Ti budete mít dost výkonu pro vše potřebné. Ideální zlatá střední cesta v poměru cena/výkon, která pohodlně utáhnete nové AAA tituly i ve QHD rozlišení. Nezalekne se ani kvalitních grafických programů jako je balíček Adobe. Svoji sestavu můžete doplnit o 27palcový zakřivený monitor Optix G271C. 1000R křivka kopírující lidské oko vás okamžitě vtáhne do světa her.

Parťák pro každého kompetitivního hráče

Pro esportové nadšence bude kvalitní volbou MAG Codex X5. Díky procesoru Intel Core i7 12. generace a grafické kartě NVIDIA GeForce až RTX 3080 vám neunikne žádný snímek. Hraní ve FHD a QHD rozlišení včetně vysokých FPS nebude žádný problém. Pro FPS hráče bude skvělým společníkem Oculux NXG253R. Se svojí obnovovací frekvencí 360 Hz a nízkou dobou odezvy 1 ms GTG trefíte každý one tap. Ukažte svoje schopnosti v kompetitivním prostředí a posouvejte se žebříčkem vzhůru.

 

SAMOTNÝ MAG CODEX X5 12TH JSME MĚLI MOŽNOST I SAMOTNÝ OTESTOVAT A STRÁVIT S NÍM HEZKÝ ČAS! MRKNI. 

Kompaktní výkon pro ty nejnáročnější

Chcete hrát nejnovější AAA tituly a nechat se pohltit každým detailem? V tom případě je tu herní desktop MEG Trident X s procesorem Intel Core i7 12. generace a grafickou kartou NVIDIA GeForce až RTX 3080 Ti. Kompaktní jako herní konzole, ale s výkonem nejmodernějších herních počítačů. MEG Trident X vám otevře nové okno do herního světa. Doplňte ho o MAG281URF 28palcový IPS panel, 4K rozlišení a obnovovací frekvencí až 144 Hz. Ztraťte se v dokonalém detailu.

 

Personalizujte si celou sestavu pomocí Mystic Light. Použitím jediného softwaru si můžete synchronizovat RGB podsvícení celé vaší herní sestavy. Navíc s funkcí Ambient link bude vaše RGB reagovat i na podměty ze hry. Nastavte si vše podle vašich preferencí. Více informací a kompatibilitu jednotlivých produktů najdete na webu MSI.