PUBG

DO PUBG PŘICHÁZÍ UPDATE #29

Přinášíme přehled veškerých změn, které do PUBG přinesl update s číslem 29

Největší změny se týkají mapy Vikendi. Ty přináší hlavně rebalanci ve spawnování jednotlivých typů zbraní. ARka se nyní spawnují 1,4x více, DMR zbraně 2x a SRka dokonce 7x. Můžeme tak tedy očekávat, že z Vikendi se stane více sniper mapa. Lehké navýšení spawnu zaznamenaly také scopy a atachmenty na zbraně. Důležitou změnou je odstranění dvou Airdropů z jeskyně na této mapě. Místo těchto dropů se zde nyní nachází více variabilních itemů, které ovšem nejsou z Airdropů. Odebrány byly Winchestrovky a R45. Co bylo také zredukováno je spawn SMG, brokovnic, pistolí či kuší. Naopak nově zde na Vikendi můžeme nalézt třeba MK47 Mutant, Halfgrip, Thumbgrip a nebo laser…laser, co to je? Drobné změny na Vikendi prodělal spawn aut a taky zóna, celkový čas hry se zredukoval zhruba o minutu a půl.

 

Jednou z největších věcí v updatu je přidání Taktických Markerů na mapu. Ve hře se nyní nachází celkem 6 nových typů které jsou útok, nebezpečí, obrana, loot, regroup a dopravní prostředek. Každý hráč může umístiti vždy jen jednu marku, které se objeví jak na velké mapě tak na minimapě.

 

Do hry byl také nově přidán nový crosshair pro házení granátů, ze kterého je nyní dobře poznat, jestli házíte horem či spodem.

 

Na minimapě lze nyní spatřit své spoluhráče pomocí šipek, které k nim směřují, nachází-li se mimo oblast viditelnou na minimapě.

 

Úprav se taky dočkalo rozhraní při seskoku padákem. Rozdělilo se na dvě části. Jedna ukazuje detailněji rychlost letu a druhá výšku od země.

 

Nového crosshairu se dočkala i Flare Gun, který by měl sloužit k úspěšnému zamíření a přivolání speciálního dropu nebo obrněného UAZu. Změny se objevily i u zeleného blikání nad minimapou, které znázorňovalo o jaký drop se jedná. Dříve toto světlo blikalo 30 sekund po dopadu dropu na zem, nyní přestane blikat, jakmile drop opustí letadlo.

 

Další drobné změny se týkají hlavně custom zápasů, kde byly upraveny zbraňové kity, a také mapa Camp Jackal, který se nyní dá hrát i v Conquest War Módu.