Inside GamesLeague of LegendsNezařazené

RIOT zveřejnil lore o další nové postavě; APHELIOS, který se již brzy připojí k League of Legends!!

Před méně než dvěma týdny byl přidán do League of Legends nový champion Senna a nyní Riot Games vypouští další informace o novém championovi jménem Aphelios.

Tento champion byl původně odhalen už v říjnu a nyní o něm víme celý lore.

Aphelios, Zbraň Věrných, má být dalším marksmanem, který má silné spojení s horou Targon, je oriontovaný na víru a měl by používat různé zbraně. Prostřednictvím tohoto loru se dozvíme, že Aphelios je válečník určený k ochraně lunárské víry hory Targon poté, co se narodil během vzácné měsíční konvergence se svým dvojčetem Alune. Aphelios, vyzbrojený měsíčními čepelemi a Alune nadaná světelnou magií, byli vysláni na nebezpečné mise, aby ochránili víru svých lidí před Solari.

Během obřadu oslavujícího nebeskou událost, ve které Alune vstoupí do chrámu, byla Lunari přepadena skupinou vojáků Solari. Aphelios byl zpočátku poražen a bitva se rozhlédla, ale Alune směrovala její sílu přes Aphelios a udělila mu magii, kterou mohl použít jako náhradu za své rozbité ostří měsíčních kamenů.

Kombinace Aluneovy magie a Apheliosovy dovednosti nebyla pro Solariho armádu žádným zápasem a brzy byli poraženi. Alune se pak vrátila sama do chrámu duchovní říše, kde ji Solari nemohli najít. Zatímco v duchovní říši mohla Alune dál mluvit a šířit magii prostřednictvím svého bratra Apheliosa, který by pokračoval ve své práci na ochraně víry Lunari s arzenálem mystických zbraní poskytovaných Alune.

Biografie končí vzrušující závěrečnou větou:

„Nyní, když se rovnováha sil na Targonu mění a Solari vědí, že Lunari stále žijí, jsou Aphelios a Alune zapotřebí víc než kdy dřív.“

To možná naznačuje na nadcházející akci Solari vs. Lunari a může zahrnovat zapojené šampióny jako Leona a Diana. Nebylo by divu, kdyby se tato událost objevila na klientovi během týdnů počátečního vydání Aphelios, jehož načasování je stále neznámé, ale očekává se, že bude během preseasnu.

Nakonec můžeme předpokládat, že Aphelios bude šampionem podobným jako Ashe, Kai’Sa a Xayah, pokud jde o jejich vysoký rozsah útoku a schopnosti související s jejich tradicí a původem. Další zajímavou poznámkou je možnost, že se Alune stane součástí designu šampiona, ať už jde o schopnosti, hlasu anebo vizuálu.

Lore si můžete přečíst ZDE.