League of Legends

League of Legends sekce vyráží na TIGER Masters s novým topařem

Již dnes vypukne v herním klubu RE-LOAD MID Season Finale TIGER Masters, kterého se účastní čtveřice nejlepších z dlouhodobé ligy. Jakožto lídr tabulky jsme měli postup na tuto akci zajištěn. TIGER Masters se bohužel nebudeme moci účastnit v našem plném složení, jelikož topaře Anh le „Anik“ Hoanga čekají v tomto měsíci maturitní zkoušky na které se chce plně připravit a celé iG mu drží palce, aby uspěl! 

Vznikla tedy mezera na horní lince, kterou bylo potřeba vyplnit. Měli jsme hodně variant, ale nakonec jsme tuto možnost využili k tomu, abychom dali šanci mladému a neznámému hráči, jak je naším zvykem. K týmu se tedy tento týden připojil Tomáš „Mortsche“ Anděl jako náhradník, který nás velmi zaujal jak svým vysokým postavením v soloQ ratingu, tak i svým přístupem ke hře. Nyní si vyzpovídáme přímo samotného hráče:

  • Ahoj Tome můžeš se představit iG fanouškům?
  • Zdravím všechny fanoušky iG, jmenuji se Tomáš Anděl a přezdívám si Mortsche. Je mi 17 a Lolko hraji od 3. Sezóny. Nejvýše jsem dosáhl challenger rank 18 na eastu a master tier na westu. Tiger Masters bude pro mě první lanka a zároveň moje první působení ve větším týmu, takže doufám, že se ukážu v tom nejlepším světle.
  • Jak už jsi sám zmínil je to tvá první lanka. Jak se cítíš? A jak si věříš na soupeře?
  • Zatím se cítím docela odhodlaně, uvidím jak na mě zapůsobí atmosféra v reloadu. Proti eSubě si věřím, protože mají nově postavený roster z dobrých individuálních hráčů zatímco já jsem jediná změna u iG.
  • Ty se s týmem připravuješ od tohoto pondělí, jak jste se zatím stihli sehrát a jak jsi si sedl s klukama?
  • Ani s jedním z kluků jsem předtím nehrál, ale po pár hrách jsme si sedli hlavně jako lidi. Souhra ve hře se ještě musí dopilovat, ale myslím si, že ukážeme na Tiger Masters jako silný tým.
  • Tome já ti děkuji za krátký rozhovor, budu držet palce na TIGER Masters, ať se daří a držím palce.
  • Taky díky za rozhovor a #iGHype!

Tak nezapomeňte fandit dneska od 16:00, kdy startuje náš zápas proti týmu eSuba na RE-LOAD TV

 

12916252_627336857407678_5590933706118262482_o