League of Legends

U league of legends sekce končí ikona a stálice týmu

Jak tomu bývá, tak vše netrvá věčně a našeho týmu, konkrétně botlinky, se dotkla změna, která zajisté překvapí mnoho našich fanoušků. Po více jak roce a půl působení v Inside Games přechází Dreamery do herního důchodu, ovšem od týmu neodchází úplně!

Rok a půl, desítky odehraných turnajů a také mnoho dobrých a někdy smolných úspěchů! Takové bylo působení bývalého supporta a kapitána týmu v Inside Games. Po neúspěšném finále TIGER Masters proběhlo sezení právě s Dreamerym, který nám oznámil, že kvůli pracovnímu vytížení nemá potřebnou motivaci a ztrácí přehled nad hrou, což u shotcallera byl velký problém. Dreamery ovšem u týmu a Inside Games nekončí a přesouvá se do pozice analytika. Tento krok jsme velmi uvítali, protože víme, že Dreamery má velmi dobré zkušenosti se hrou a dokáže klukům poradit, navíc se velmi dobře znají a respektovali jeho in game rozhodnutí.

Ovšem vznikla otázka, kdo zalepí prázdné místo a přidá se tak na botlince k Edemsovi. Najít optimálního supporta, bylo velmi těžké, protože Edems a Dreamery hráli spolu více než 2 roky a jejich sehranost byla velmi vysoká.

Po mnoho tryoutech se týmu a kapitánovi zalíbil hráč s nickem Jericho, který se k týmu připojil již minulý týden. V této sestavě nastoupí tým do nadcházející ROG ligy.

Vyjádření majitele Inside Games a manažera LOL týmu Vojtěcha „Nevady“ Klapucha:

„Dreamery byl hráč, který měl a stále má neskutečný talent. Vždy jsem byl nesmírně rád, že takového hráče máme v iG. Ovšem co brzdilo jeho rozkvětu, byl fakt, že si občas moc nevěřil a viděl věci příliš černě. Určitě bych mu chtěl poděkovat za ten rok a půl, kdy bojoval za naše barvy a předvedl několik nezapomenutelných hooků či playů. Děkuji a doufám, že se ti na nové funkci bude dařit.“

Vyjádření trenéra týmu Radka „Zamiho“ Ševce:

„Po tom, co se Dreamery rozhodl, že už nechce být součástí naší herní soupisky, jsme za něj museli nalézt náhradu. Ti z vás, kteří sledují českou scénu, nebo Inside Games vědí, že Dreamery byl základním kamenem naší soupisky a tak nebylo lehké nalézt náhradu. Jsem ale rád, že jsme narazili zrovna na Jericha, protože má již zkušenosti s československou scénou a je ten typ hráče, se kterým se dá dobře spolupracovat. Momentálně se snažíme trénovat na denních bázích, abychom dohnali ztrátu, kterou nám odchod Dreameryho přinesl.“

 

Pojďme si připomenout pár nezapomenutelných Dreameryho okamžiků!!