League of Legends

EU LCS 3. týden!

Dva týdny evropské League of Legends Championship Series jsou již za námi a nás čeká týden třetí. Pojďme se tedy podívat, jaké zápasy nás tento týden čekají. Na všechny změny v předsezóně se můžete podívat v tomto článku.

První hrací den – čtvrtek 2.2.

První zápas týdne zprostředkují Splyce a Unicorns of Love. Zatímco Jednorožci překvapivě vedou skupinu, Splyce se nepředvádí v tom pravém světle a drží se na třetím místě se zápasem k dobru.

Od osmi hodin večer uvidíme Misfits proti Fnatic. Oba týmy předváděly dobré výkony a tento zápas bude jistě nejzajímavějším ve třetím týdnu. Jako favorita v této bo3 sérii vidím Fnatic, hlavně díky větším zkušenostem.

 

Druhý hrací den – pátek 3.2.

Pátek začne soubojem Vitality a H2K. H2K minulý týden překvapivě prohráli proti UoL, zatímco Vitality podle všech předpokladů uspěli v zápase s Origen. I přes výpadek H2K bych bývalou Freezovu destinaci tipoval na vítězství.

Ve druhém utkání se předvedou G2 Esports a Giants. Evropští králové i nadále úřadují na summoner´s riftu bez jediné porážky, na druhé straně Giants si minulý týden připsali první výhru. G2 Esports by měli naplnit roli favorit a vyhrát 2:0.

 

 

Třetí hrací den – sobota 4.2.

Poslední hrací den začne o hodinu dříve zápasem Splyce a Origen. Přestože se mluví o tom, že Splyce nenaplňují předpoklady, Origen jsou pravým příkladem outsidera. Splyce by si na Origen měli spravit chuť a pohodlně vyhrát.

V posledním utkání týdne uvidíme Roccat a Fnatic. Roccat se drží na chvostu tabulky se skóre 0:3, zatímco Fnatic předvádí skvělé zápasy. Jako favorita vidím jednoznačně Fnatic.

 

Na jaký zápas se těšíte vy?