KappaPartneři

Dresy pro rok 2017 s novým partnerem Kappa Sport!

Jsme rádi, že do sezony 2017 můžeme spojit sílu se značkou Kappa, která je symbolem elegantní italské módy, zároveň se v posledních letech věnuje oblasti dodávky sportovního a vycházkového oblečení.

Je nám ctí spolu se značkou Kappa představit nové herní dresy pro sezonu 2017. Naší vizí při tvorbě herních dresů pro sezonu 2017 bylo zjednodušení designu, který vyplývá z našich týmových barev doplněný elegantním střihem a claimem #iGHYPE na levém boku dresu, který právě vy, naši fanoušci, používáte při podpoře naší organizace. Věříme, že se našim fanouškům nové dresy budou líbit a našim hráčům přinesou mnoho úspěchů.

O značce Kappa

„Značka Kappa je symbolem elegantní italské módy a zároveň se v posledních letech věnuje oblasti dodávky sportovního a vycházkového oblečení. Na českém trhu působí již více než 20 let. Kappa – People on the move vyjadřuje život lidí v pohybu, trávící svůj volný čas vyváženým a dynamickým způsobem. Kappa představuje standard pro lidi, kteří se chtějí oblékat svěžím, elegantním a moderním stylem, zároveň kladou důraz i vysoké nároky na kvalitu a funkčnost. Je to značka, která se zaměřuje na sortiment pro sportovní účely: fotbal, rugby, lyžování, basketbal, cyklistika, fitness, plavání a jiné. Naše společnost Sporttime s.r.o., která je výhradním distributorem značky Kappa, je velmi potěšena, že mohla navázat spolupráci i v oblasti počítačových her s organizací Inside Games.“ říká marketingová manažerka Michaela Novotná.

Všichni naši fanoušci můžou ode dneška využít na eshopu www.kappa-sport.cz slevový kód games2017, se kterým získáte 12 % slevu na svůj nákup! Tak mrkněte a využijte výhod, které nyní našim fanouškům nabízíme.

Více informací o značce Kappa naleznete na www.kappa-sport.cz