Clash RoyaleCounter-Strike: Global OffensiveLeague of LegendsOverwatch

Souhrn 13. 3. – 19.3. týmu Inside Games!

Minulý týden jsme začali s týdenním shrnutím a tudíž dnes přinášíme pokračování, ve kterém se podíváme, co se stalo v období 13. 3. až 19. 3.

Dnes začneme přímo organizací. Proběhla jedna velká změna, kterou je příchod nové Clash Royale sekce, což si můžete přečíst v minulých článcích. Další velkou změnu se však dozvíte až zítra v oficiálním článku, protože do organizace přišel nový člověk, který se na poli esportu pohybuje už nějakou dobu a určitě vedení hodně pomůže.

Pravděpodobně nejvíce novinek přináší naše Hearthstone sekce, která byla poměrně produktivní! Začneme tím, že Matyáš „Matty“ Kalužný konečně získal sub button na svém streamu, což můžete zjistit téměř každý den na jeho streamu: http://www.insidegames.cz/matty_hs/

Nyní se podíváme na úspěchy našich kartičkářů, protože se jim povedla super kvalifikace! O víkendu probíhala kvalifikace na Battlegrounds, kde se bude hrát o 20 000kč a hned dvěma našim hráčům se podařilo kvalifikovat. Prvním byl v sobotu Daniel „Power“ Strmiska a druhým byl včera Valentin „Valdaboy“ Ivanov. Tudíž je o víkendu čeká v Praze offline turnaj, kde budou bojovat s dalšími 14 hráči o prizepool 20 000kč. Zároveň Valdaboy ukořistil top 8 v Playzone Nightcupu, díky čemuž si připsal několik MČR bodů. Power ještě během víkendu stihl uhrát rank 15 v Legend ladderu!

Dalším důležitým výsledkem bylo včerejší Tiger Masters, kde Matty uhrál druhé místo a Jakub „Pardub“ Pardubský jej následoval na třetím místě!

Nyní se však podíváme na naši League of Legends sekci, kterou již zítra čeká poměrně dost těžký boj! Kvalifikovali se do finále HAL3000 MČR turnajové série, kde si zahrají o skvělých 7 000 kč! Ve finále si mohou zahrát například proti eXtatusu nebo iNvolute!

Další sekce, o které něco řekneme, je naše Overwatch sekce, která hraje týmovou ligu! V ZOWIE by BenQ lize se jim v posledním kole moc nedařilo, protože prohráli proti INAE Animus a dokonce i proti eSubě! Naštěstí skončili na třetím místě, takže se i tak kvalifikovali na sobotní finále v RE – PLAY studiu!

To je z dnešního souhrnu vše a doufáme, že po tomto víkendu budeme moct napsat příspěvek, kde budeme mluvit o prvních místech!