League of Legends

EU LCS Play-off!

Již dnes se dočkáme začátku play-off evropské League of Legends Championship Series. 

Formát

  • Jednotlivé série se budou odehrát systémem bo5 ( best of five)
  • Play-off se bude odehrávat formátem vyřazovacího pavouka.
  • První místo ve skupině zajistilo týmům místo v semifinále.
  • Týmy ze druhého a třetího místa budou začínat play-off ve čtvrtfinále.

Prize pool

Stejně jako ke každému turnaji, tak i k evropské LCS patří odměny výhercům. Týmy, které se umístí na níže zmíněných místech dostanou nejen peněžní přínos, ale také body do regionální kvalifikace na světový šampionát.

UmístěníPeněžní odměnaRegionální body
Gold.png1. tým$ 50 00090 CP
Silver.png2. tým$ 25 00070 CP
Bronze.png3. tým$ 15 00050 CP
Copper.png4. tým$ 10 00030 CP
5. tým10 CP
6. tým10 CP

 

První hrací týden

O víkendu se dočkáme dvou bo5 čtvrtfinálových sérií, která RIOT zprostředkuje na třech vysílacích kanálech. Sledovat oficiální přenosy budou moci diváci sledovat na Twitch kanále, Youtube přenosu a na stránkách LoL Esports.

1. hrací den – sobota 8.4.

První souboj mezi Misfits a Splyce nabídne velmi zajímavou podívanou. Misfits předvádí jednu z nejlepších her, která nám Evropa kdy nabídla. Naopak forma Splyce oproti minulé sezóně velmi poklesla a jejich šance jsou mizivé. „Zmetci“ by si měli s Kobrami hladce poradit a v bo5 sérii ztratit maximálně jednu hru.

2. hrací den – neděle 9.4.

Nedělní utkání od 17 hodin zprostředkují H2K a Fnatic. Švédská organizace procházela v průběhu jarního splitu spoustou změn, které jsou již konečné, ovšem jestli byly správné ukáže až čas. Na druhé straně H2K prošli základní částí bez větších problémů. Soupiska kolem Febivena vybojovala druhé místo ve skupině B a je jasným favoritem této série.

A kdo bude vaším favoritem?