League of Legends

Sawyor opouští naši jungli!

Sawyor opouští řady Inside Games a přestupuje do konkurenčního týmu.

 

Jiří „Sawyor“ Libánský se rozhodl opustit naše vody a odejít do konkurenčního týmu eXtatus. Zde nahradí na pozici junglera Jana „Pipouska“ Pipotu, který po Hitpoint Finals tuto organizaci opouští. Sawyor se v našich řadách předvedl určitě velice pozitivně a ukázal, že jeho kvality jsou na vysoké úrovni. V eXtatusu už dříve hostoval například na lance v Hamburku. Tímto děkujeme Sawyorovi za jeho výkony, které předváděl v našich barvách a my mu přejeme hodně úspěchů do budoucna.

Co se týče náhrady za odcházejícího Sawyora, tak ta se zatím stále hledá.  V nejbližší době uvidíme naše kluky na finále Omen LoL Cupu, který se uskuteční tuto sobotu při příležitosti League of Legends komunitního srazu pořádaného portálem Tryhard. Na tento turnaj se náš tým probojoval skrze kvalifikaci a ve finále se utká již tradičně proti týmu eSuba. Proti eSubě nastoupíme s hostem v jungli, kterým bude Marek „Vinxen“ Gardoň. Finále by mělo začínat okolo 16. hodiny a my budeme doufat, že nám budete držet palce a podaří se nám tentokrát eSubu udolat.

 

 

Kromě finále turnaje bude na programu také spousta doprovodných akcí. Přednášky zde budou mít například Herdyn nebo Mozilla, kteří budou rozdávat cenné rady pro hraní. Pro příznivce umění zde pak budou mít Senshi a Charlien své umělecké workshopy a v neposlední řadě zde budete moci potkat známe cosplayerky Germiu a Ketrin.