Ozone GamingPartneři

OZONE GAMING PŘEDSTAVUJE NOVÁ HERNÍ SLUCHÁTKA EKHO H30.

Ozone gaming přichází na trh s extrémně lehkými sluchátky EKHO H30 s pouhými 270 gramy.

Nové Ekho H30 přináší HQ stereo zvuk, optimalizovaný pro bassy, střední i vysoké frekvence pro kompletní herní zážitek. Skládají se z ultralehkých a odolných materiálů, které poskytují zároveň velmi vysoký komfort. Díky jemným podložkám, které vám obklopují celé ucho zvládnete ničím nerušeni tato sluchátka míti na hlavě klidně celý den.

Mikrofon je designován tak, aby i při dlouhodobém používání nedošlo k poškození a vašim posluchačům jste mohli dopřát váš hlas který bude dosti silný, čistý a potlačí šum.

Díky systému kompatibility můžete tato sluchátka používat kdykoliv a kdekoliv jen budete chtít. Ať už ke hraní, sledování filmů či poslouchání hudby na vašem PC, tabletu nebo mobilním telefonu.

Sluchátka budou k dostaní od 15. prosince s cenou okolo 40€.

Z úst product developera Rafaela Borrego:

„Ekho H30 jsou výsledkem výzvy, kterou jsme si v Ozone zvolili. Převést produkt, který hráči běžně používají na něco důležitého a vyjímečného. Technické vlastnosti a konstrukce jsou ideální pro každou hru, takže nezáleží na tom jestli máte raději střílečky nebo MOBA hry. Ekho H30 jsou ta správná sluchátka pro vás.“