Ozone GamingPartneři

OZONE GAMING PŘEDSTAVUJE EXON V30

Společnost Ozone představuje novou herní myš nesoucí název Exon V30.

 

Exon V30 je nejnovějším přírůstkem do rodiny Exon. Intuitivní software kombinovaný s ergonomií, designem a technologickými vlastnostmi, i tak by se dala tato nová herní myš popsat.

Optická přesnost

Ozone konečně představuje myš, na kterou jak amatérští tak profesionální hráči tak dlouho čekali. Hlavní předností této myši je optický senzor s vysokým rozlišením – PIXART PMW 3325 a spínače OMRON v hlavních tlačítkách.

 

Exklusivní ergonomický design

Konstrukce této herní myši obsahuje povrchové boční gripy pro perfektní držení. Samozřejmě značka pokračuje s podsvícením pomocí RGB technologie. Tu si můžete libovolně nastavit a myš tím rozzářit 16.8 miliony barev.

Testovaná pro E-sport

Tímto krokem se Ozone Gaming vrací na trh aby oznámil svůj zájem zajistit si pozici prémiové značky specializující se na esport. Napomáhají k tomu i drobné detaily jako například pozlacený USB konektor nebo vysoce kvalitní kabel náležící této myši.

Technické specifikace

● 6 Buttons (Omron Technology)
● Advanced PixArt PMW 3325 Optical Sensor
● On-The-Fly Adjustable DPI (250 to 5,000 DPI)
● 128Kb Internal Memory
● RGB Spectra LED System
● Rubber side grips
● Braided cable: 1.8m
● USB connector
● Intuitive Configuration Software

Cena této myši by se měla pohybovat okolo 39.90 € a do prodeje se dostane někdy začátkem února. Více o myši naleznete na www.ozonegaming.com