MSIPartneři

NA KAFE S MSI

O víkendu 21. dubna 2018 se uskutečnilo veřejné sezení od společnosti MSI, kde ukazovali výkon nových notebooků, které jsme vám představovali v minulých článcích.

Pro začátek setkání si připravil Jaroslav Petráš stručné informace o procesorech Intel, který jsou součástí nových MSI notebooku MSI PE60 (H series) a MSI PL60 (U series). Po této přednášce probíhal turnaj 2v2 ve hře World of Tanks, kterého se z našeho týmu zúčastnil redaktor Jakub „Egi“ Egermaier spolu s Jan „Tess“ Tesárek.

Bohužel jsme se neumístili na nejlepší příčce, ale v průběhu tohoto turnaje jste si mohli užít kvíz soutěž, která byla zaměřená na produkty MSI a hru WoT. Ten nejlepší si odnesl svůj nejoblíbenější produkt od MSI.

Pro všechny účastníky této akce byly připravený notebooky na zkoušku s již zmíněnou hrou WoT, MSI produkty jako například tričko, notes, propiska a mnoho dalšího. Taktéž jste si mohli pochutnat nad občerstvením s limonádou.

Jakmile vás zajímají novinky o nových noteboocích, stačí si otevřít naší webovou stránku, kde máme pro vás připravený dva články na hlavní stránce.

Děkujeme všem fanouškům iG a značky MSI, kteří přišli si s námi pokecat a nebo za známými streamery jako například Herdyn, ArcadeBulls, TheBuldogzer, MartyVole a mnoho dalších. Těšíme se na vás zase opět na další akci! #iGHYPE!