League of Legends

Úspěšný víkend League of Legends sekce

Mnozí jistě postřehli, že v posledních měsících se naší League of Legends sekci příliš nedařilo. Nepodařilo se nám probojovat na Hitpont Masters a ani na turnaj V4. Bylo tedy potřeba abychom učinili rázné kroky k tomu, aby se výkony našeho týmu zlepšily. Na soupisce tedy zůstal pouze náš midlaner Dread a kolem něj jsme museli poskládat schopný tým.

Naše připravovaná League of Legends sekce si za poslední dny vedla opravdu skvěle.

Zdroj: hitpoint.cz

Na složení dobře fungující soupisce nadále pracujeme a budete o ní informování v nejbližších týdnech. Pro tento víkend jsme poskládali pětici z hráčů Dreedy, Bajky, Dread, Charca a Sufon. Tento tým spolu zatím zkouší hrát pár dnů, a to i pod vedením Michala „Bronka“ Šembery. To, jestli tato soupiska bude finální, a nebo proběhnout ještě nějaké změny ukáží následující dny.

Teď už ale k výsledkům této soupisky. V sobotu jsme se účastnili tradičního Nightcupu. Našim cílem bylo samozřejmě vyhrát a zlomit dlouhou sérii vítězství celku Dark Tigers. Kupodivu predikcí se nám to podařilo velmi hladce, když jsme tento tým ve finále zdolali za necelých 19 minut a tato soupiska tak mohla slavit  první triumf. O den později, tedy v neděli se naši borci pustili do GO4LOL, kde se opět snažili bojovat o přední příčky. V turnaji prošli i skrze týmy složené například z několika hráčů Illuminar Gaming, kteří nyní září v ERL. Naše cesta skončila až ve finále, kde jsme nestačili na maďarské Random 5 a odnesli jsme si tak druhé místo. Zakončení těchto náročných tří dnů přišlo v pondělí na finále MČR turnajové série, kde se předvedlo 8 týmů, které se sem dostali skrze předchozí turnaje. Ve finále jsme opět narazili na celek Dark Tigers. Věděli jsme, že tato BO3 série nebude tak jednoduchá, jak tomu bylo v sobotní hře, a to se i potvrdilo v první hře, kterou jsme i přes stealnutého Barona prohráli. Zachovali jsme ovšem chladnou hlavu a tuto sérii jsme dokázali otočit a zvítězit tak 2:1.

Suma sumárum jsme si za tyto tři dny odnesli 2 první místa a jedno druhé místo. Pevně doufáme, že nastává nová éra League of Legends v Inside Games.