MSIPartneři

ZÁKLADNÍ DESKY SÉRIE MSI 300 JSOU PŘIPRAVENÉ NA NOVÉ PROCESORY INTEL

MSI, světový výrobce základních desek, vydalo nové základní desky pro čipsety Intel H370, B360 a H310. Desky se objeví v sériích Performance GAMING, Arsenal GAMING a Pro. Tyto modely jsou vybavené unikátními funkcemi, které umožňují hráčům i profesionálním používat více jader. Společnost MSI mimo toho představila základní desku určenou na mining, která maximalizuje zisk.

STYLOVÝ VÝKON: H370 GAMING PRO CARBON

H370 Gaming Pro Carbon s unikátním a výkonným vzhledem chladiče s karbonovými prvkami nabízí neomezené možnosti přizpůsobení pomocí funkce MSI Mystic Light. Navíc nová H370 Gaming Pro Carbon přichází s množstvím nových exkluzivních funkcí, které jsou nastavitelné tak, aby poskytovali nejlepší zážitek z her.

Mystic Light

Přizpůsobte si svůj počítač s 16,8 milióny barev a 17 LED efekty pomocí smartphonu, tabletu a nebo počítače se systémem Windows. Mystic Light rozšiřuje neomezený zážitek z RGB osvětlení.

Twin Turbo M.2 s M.2 Shield v2

Vychutnejte si rychlé načítání systému, aplikací a her s MSI Twin Turbo M2 sloty s patentovaným M.2 Shield v2. M.2 Shield v2 je tepelné řešení M.2, které zabezpečuje zařízení M.2, aby se zabránilo poškození a tepelnému throttlingu. Maximalizujte výkon M.2 SSD s Twin Turbo M.2 a M.2 Shield v2.

Intel Turbo USB 3.1 Gen2

Systém Intel Turbo USB 3.1 Gen2, který je vybavený řešením od Intelu, umožňuje základním deskám MSI nabídnout rychlost USB se stabilním připojením. Spolu s exkluzivním X-Boost MSI může být vaše zařízení optimalizované pro lepší přenosovou rychlost.

ROZDRŤ PROTIVNÍKA: B360M MORTAR TITANIUM

Základní desky B360M MORTAR TITANIUM poskytují vojenský vzhled s větším chladičem a pevnými komponenty pro vynikající stabilitu a spolehlivost.

Rozšířená konstrukce chladiče

Rozšíření MSI PWM a vylepšená konstrukce obvodu zaručuje, že high-end procesor i7 bude běžet na maximální frekvenci. Tento vzhled zabrání tepelným problémům a udržuje nižší teplotu.

Unikátní vzhled

Základní desky MSI Arsenal GAMING přizpůsobíte unikátními samolepkami. Můžete si vybrat z různých motivů od společnosti MSI a nebo s spolehnout na vlastní představivost.

Core boost

Díky kombinaci prvotřídní rozložení s optimalizovaným vzhledem napájení poskytují základní desky MSI rychlejší a nedestruktivní přenos do CPU v pin-bodě. Core Boost nejen pomáhá podporovat více jádrové CPU, ale vytváří ideální podmínky pro procesory.

MINING DESKA: B360-F PRO

MSI připravilo pro miningové nadšence nejlepší základní desky. B360-F PRO a H310-F PRO jsou speciálně navrhnuté pro těžbu včetně vyloučených miningových funkcí a podporují až 18 grafických karet (B360-F PRO) a 13 grafických karet (H310-F PRO)

5x Napájení

MSI B360-F PRO podporuje až 5x 24-pinové napájecí konektory. Spolu s příslušenstvím kombinuje všechny zdroje napájení.

Načítání bez disku

Mineři nemusí udržovat operační systém, co šetří náklady na pevné disky a poskytuje větší bezpečnost vytěžených kryptoměn.

Mining Management

Speciálně navržené základní desky MSI Mining mají přizpůsobený Mining BIOS a zabudovanou detekci slotů. S předvoleným režimem těžby můžou miněři maximalizovat míru megahašů pomocí nastavení BIOS a automatického zjišťování stavu slotů PCI-E

Další funkce MSI Mining

Základní desky MSI Mining nabízí Mining Guard na řízení těžby bez obrazovky, který okamžitě pomůže minerům. Jde o oddělování na obnovení těžby, EZ Debug LED indikuje zdroj problémů a Mining LED pro každý PCI-E stav slotu.