Inside GamesPartneři

Red Bull hledá nejlepšího hráče Clash Royale na světě

Esports scéna se neustále posouvá kupředu, což platí i o hraní na mobilních platformách. A tak jsme se rozhodli uspořádat celosvětovou soutěž pro všechny fanoušky Clash Royale nazvanou Red Bull M.E.O..

 

Tisíce strategií, téměř stovka online kvalifikací, 36 zemí, 5 měsíců a jen jeden vítěz či vítězka. To jsou základní statistiky turnaje ve hře Clash Royale jménem Red Bull M.E.O., do kterého se budou moci zapojit všichni fanoušci a fanynky této mobilní hitovky také z České republiky. Vítězové lokálních kvalifikací se pak střetnou v lednu 2019 v Německu a z finálového offline turnaje vzejde nejlepší hráč či hráčka na celém světě.

 

Termíny online kvalifikací:

  • 11.2018 17:00
  • 11.2018 18:00
  • 11.2018 17:00
  • 11.2018 17:00
  • Offline regionální finále proběhne 12. od 8:00

 

Proč jsme vybrali zrovna Clash Royale? Protože se nekoukáme na mobilní hraní skrze prsty. A navíc je to ve světě rychle vyvíjejícího se esports světa ideální příležitost pro amatérské hráče, jak se dostat mezi elitu a zkusit tak žít svůj sen. Vždyť pokud se hráč zdokonalí v této hře natolik, že v Clash Royale League Challenge nastřádá 20 výher v řadě, může se oficiálně dostat mezi světové profesionály. A přesně k tomu nyní může dopomoci úspěšné tažení turnajem Red Bull M.E.O..

V České republice budou během listopadu probíhat 4 online kvalifikace, které vyvrcholí offline regionálním finále, jehož vítěz či vítězka dostane příležitost střetnout se s ostatními lokálními vítězi v Německém grandiózním vyvrcholení. A co se bude dít dál? Kdo ví… Ve světě gamingu se může stát naprosto cokoliv.

 

Registrovat se můžete zde

#redbullmeo