MSIPartneři

MSI PŘEDSTAVUJE ŘADU GEFORCE® RTX 2070

MSI představuje řadu grafických karet s NVIDIA Turing a nejvyššími výkony. MSI GeForce® RTX 2070 je optimalizována pro vyšší rychlosti jádra a paměti, které zvyšují výkonnost ve hrách. Série GAMING Z a DUKE od MSI přinášejí nejlepší tepelnou výkonnost ve své třídě, kterou hráči od MSI očekávají. ARMOR poskytuje robustní dvojitý design ventilátoru s vynikajícím výkonem. Typ tepelného návrhu radiálního ventilátoru AERO izoluje průtok vzduchu používaný při chlazení grafické karty a vytlačí ho ze systému přes zadní stranu.

GEFORCE® RTX 2070 GAMING Z

GAMING Z s 7.generací TWIN FROZR využívá dva ventilátory 10 cm TORX 3.0, které kombinují výhody tradičních i disperzních lopatek ventilátorů a vytvářejí obrovské množství průtoku vzduchu. Nové kryty tradičních lopatek vytvářejí koncentrovaný proud vzduchu pro vyšší tlak vzduchu a současně snižují hluk. Chladič má díky aerodynamice a termodynamice efektivní odvod tepla, výkon zůstane vysoký i přes nízkou teplotu. Šedo-černý vzhled zdůrazňuje Mystic Light RGB, který lze sladit s dalšími komponenty.

msi-geforce_rtx_2070_gaming_z_8g

GEFORCE® RTX 2070 DUKE 8G OC

DUKE je ideální pro hráče, kteří potřebují masivní proudění vzduchu k ochlazení jejich grafické karty. Obsahuje TORX Fan 2.0 s dvojitými kuličkovými ložisky, které vydrží chladit roky.

msi-geforce_rtx_2070_duke_8g_oc

 

GEFORCE® RTX 2070 ARMOR 8G OC

MSI GeForce® RTX 2070 ARMOR 8G OC si zakládá na tepelném designu s dvojitým ventilátorem. Návrh ARMOR 2X využívá ventilátor TORX 2.0, který zajišťuje koncetrovanější průtok vzduchu a tlak vzduchu pro lepší chlazení. Poniklovaná měděná základna přenáší rychle a efektivně teplo z GPU. Technologie Zero Frozr zastaví ventilátory v situacích s nízkým zatížením, jako je prohlížení webových stránek nebo nenáročné hraní. Novinkou na ARMORu jsou LED desky a Mystic Light RGB LED podporované exkluzivním softwarem Mystic Light.

msi-geforce_rtx_2070_armor_8g_oc

 

GEFORCE® RTX 2070 AERO

Černý a uhlíkový vzhled s zelenými prvky, MSI GeForce® RTX 2070 AERO 8G bude vypadat skvělé v každé sestavě. Grafická karta AERO je postavena kolem ventilátoru, který vytlačuje veškerý ohřátý vzduch z počítače pomocí zadního vzduchového systému, což je ideální pro případy s omezeným průtokem vzduchu nebo profesionálním používáním.

msi-geforce_rtx_2070_aero_8g

 

MSI DRAGON CENTER

MSI Dragon Center je zbrusu nová softwarová platforma s cílem integrovat veškerý software MSI pro komponenty, desktopové systémy a periferní zařízení. Grafické karty MSI GAMING & SEA HAWK umožňují hráči s MSI Dragon Center rychle přepínat mezi režimy výkonu OC a Silent. Nový software je vybaven herním režimem, který okamžitě optimalizuje hardware pro nejlepší herní zážitek včetně SSD, monitoru a nastavení sítě.

DOSTUPNOST

Nové MSI GeForce® RTX 2070 očekávajte od 17. listopadu 2018. Dostupnost se může lišit podle regionu.