MSIPartneři

NOVÉ ZÁKLADNÍ DESKY MSI Z390

MSI s hrdostí oznamuje dostupnost nových základních desek s čipsetem Z390. Série MEG přesahuje hraní náročných her s designem vybudovaným pro obrovskou škálovatelnost, extrémní přetaktování a maximální výkon.

JEDNA VLÁDNE VŠEM MEG Z390 GODLIKE

MEG Z390 GODLIKE má VRM konstrukci s celkem 18ti fázemi, duálními konektory napájení a technologií MSI Core Boost. Dynamický ovládací panel je vestavěný OLED, který zobrazuje status GODLIKE a podporuje další přizpůsobení uživatelem. Nástroj Killer xTend obsahuje dva konektory Ethernet Killer E2500 a síťový adaptér Killer 1550 Wi-Fi, který vám tak poskytne nepřetržitou internetovou komunikaci. Vychutnejte si poslech s Xtreme Audio DAC, bohatou audio platformu vybavenou dvojicí vyhrazených zvukových procesorů ALC1220 Hi-Fi, ESS AUDIO DAC s vyhrazeným ESS zesilovačem, zvukovými kondenzátory WIMA, výstupem sluchátek 6,35 mm a zcela izolovaným PCB designem. Změňte velikost úložného prostoru pomocí dodané karty M.2 XPANDER-Z a přidávejte až pět vysokorychlostních SSD M.2. Zaznamenejte jakoukoli hru se záznamovou kartou MSI Streaming Boost a staňte se profesionálním streamerem.

msi-meg_z390_godlike-box-pr.png

ZABIJ VŠECHNY NEPŘÁTELE: MEG Z390 ACE

Oslň ostatní s Mystic Light Infinity – miliony barev a 17 LED efektů, které si uživatel může sám navolit. S technologií Core Boost si optimalizujete dodávky energie. Díky funkci Game Boost si můžete volit z několika přednastavených profilů a využívat tak výkon naplno. Zrychlete přenos dat pomocí Triple M.2 a zabraňte tak throttlingu pomocí M.2 SHIELD FROZR. Slyšte své soupeře ještě předtím, než je uvidíte pomocí Audio Boost HD poháněným externím zvukovým procesorem ESS Audio DAC a zdokonalenými Nahimic3 a Voice Boost. Zrychlete propojení s technologií Intel Turbo USB 3.1 s rozhraním Type-C, Killer Gigabit Ethernet LAN a technologií Intel Wi-Fi.

msi-meg_z390_ace-box-pr.png

 

HRANÍ SE STYLEM: MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC

Obsahuje nastavitelný MSI Mystic Light RGB. Udržuje vysoký výkon s rozšířenými chladiči a M.2 SHIELD FROZR. Připojte se k síti Wi-Fi s technologií Intel wireless-AC a užívejte si rychlost stahování až 1.73 Gb/s. Převeďte jakýkoliv zvuk do úžasného zážitku s funkcemi Audio Boost 4, Nahimic 3 a Voice Boost.

msi-mpg_z390_gaming_pro_carbon_ac-box-pr.png

 

PERFEKTNÍ ROVNOVÁHA: MPG Z390 GAMING EDGE AC

Základní deska, která se skládá z modelů ATX, micro-ATX a mini-ITX. Rozšířené chladiče, Intel LAN a Intel Wi-Fi, Twin Turbo M.2, USB Typ-C a Audio Boost 4 umožňují flexibilní a přitom výkonné použití v jakémkoliv systému.

msi-mpg_z390_gaming_edge_ac-box-pr.png

 

PŘIPRAVEN DOMINOVAT: MAG Z390 TOMAHAWK

Tato robustní základní deska obsahuje rozšířené chladiče, integrované I/O kryty a panely, M.2 SHIELD FROZR, Core Boost a Dual LAN pro spolehlivý a trvalý výkon.

msi-mag-z390_tomahawk-box-pr.png

 

Série PRO kombinuje stabilní funkčnost a vysoce kvalitní sestavení pro chytrá podniková řešení.

ZÁKLADNÍ DESKY MSI Z390

MEG Z390 GODLIKE

MEG Z390 ACE

MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC

MPG Z390 GAMING PRO CARBON

MPG Z390 GAMING EDGE AC

MPG Z390M GAMING EDGE AC

MPG Z390I GAMING EDGE AC

MAG Z390 TOMAHAWK

MAG Z390M MORTAR

Z390-A PRO