League of Legends

SHRNUTÍ PRVNÍHO HRACÍHO DNE HITPOINT MASTERS

Zeptali jsme se trenéra našeho League of Legends týmu Sebastiána „Kocourek“ Vrzáka jak hodnotí náš první duel a co si myslí o týmu.

 

Ahoj Kocourku, pojďme si zrekapitulovat naši první sérii v Hitpoint Masters, kterou jsme hráli proti eSubě. Nejprve mi řekni, jak celou tuhle sérii z pozice kouče hodnotíš?

Ahoj, sérii hodnotím pozitivně. Přestože kluci prohráli, ukázali, že nebudou tak jednoduchým oponentem jak většina tvrdila. Mně celá série umožnila mluvit s klukama o chybách, které se staly, a tak je připravit lépe na příští zápas proti eXtatusu.

 

Co si myslíš, že bylo příčinou našich proher?

V první hře bych řekl, že se kluci báli něco udělat. Nehráli tak proaktivně a netrestali soupeřovi chyby. V druhé hře kluci předvedli dobrou early game a když získali tempo, tak ho odevzdali pár odchyty a pak to zřejmě mentálně nezvládli.

 

Co jste udělali pro to, aby se vám tohle nestalo i v dalších sériích?

S klukama jsme si prošli chyby. Řekli jsme si, jak jim předcházet a budeme nadále pracovat na jejich zlepšení.

 

Další zápas vás čeká proti eXtatusu, jak si v této sérii věříte a jak se připravujete?

Poté co se eXtatus představil v lize po nás, bylo vidět, že jsou porazitelní. Nejslabší článek bych viděl v jungli Jellou, který si zahrál obě hry na Jankose v podobě Kartush hráče. Kluci si věří a já věřím jim, že sérii vyhrají. Máme před sebou ještě pár dní, které se budou věnovat přímo hře proti eXtatusu, takže kluci budou připraveni.

 

Jak hodnotíš celkovou atmosféru v týmu?

Panuje dobrá nálada, kluci jsou odhodláni pracovat na sobě a tak věříme že se dostaneme na Hitpoint Masters, kde nás budou moct fanoušci poznat osobně.