Inside GamesPartneři

RED BULL ULTIMÁTNÍ HRÁČ 2020

Do tvého obýváku se vrací starý známý v nové podobě. Můžeš se těšit na 15 herních dní nabitých turnaji v pěti hrách. Z těch vyjde nejvšestrannější hráč v Česku a na Slovensku – Red Bull Ultimátní Hráč! ?

Vždy se hraje systémem 1 proti 1. Každý turnaj má vlastní prize pool 750€ a vlastního vítěze. Do hlavního turnaje jsou v každé hře dvě kvalifikace a z každé kvalifikace postupuje TOP 16 hráčů do finálového turnaje.
Během turnaje se hráči setkají v pěti samostatných turnajích v následujících hrách:
? Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)
? League of Legends (LoL)
? Clash Royale (CR)
? FIFA
? PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)

Hráči, kteří se zúčastní dvou a více turnajů a umístí se v TOP 64 budou seřazeni na základě získaných bodů do ultimátního žebříčku. Hráč, který je na prvním místě po odehrání všech pěti her se stává vítězem – Red Bull Ultimátním Hráčem. ?

Kromě nekonečné slávy vyhraje i Red Bull Ultimátní Den, který vyvrcholí letem v akrobatickém letadle Red Bull Flying Bulls a herní počítač od společnosti ASUS.

Turnaje začínají už 14. dubna, a to s Clash Royale. Hrát se bude až do poloviny května, a to postupně v celkem patnácti herních dnech. Kompletní rozpis najdeš zde. ?

Cítíš v kostech výzvu? Pokračuj dále na:

? Komunikace s hráči, kteří se v turnaji utkají, probíhá na komunikační platformě Discord, každý hráč je povinen být na ní připojen. Připoj se zde: https://discord.gg/PkP5XhS!