FIFAInside GamesTiskové zprávy

NOVÁ POSILA FIFA TÝMU

Je to více než rok, co jsme v našich barvách představili první virtuální fotbalisty. Nyní se naše řady rozšiřují o talentovaného hráče, který vystupuje pod přezdívkou „Kucera“. 

František Kučera patří mezi nové hráče, kteří se dokážou více a více prosazovat na tuzemských turnajích. Právě Kucerovi se podařilo uspět v nabité konkurenci a postoupit do uzavřené kvalifikace do COOL Ligy. Bohužel se mu nepodařilo probojovat mezi elitní hráče v 1. lize, ale i tak nemusí smutnit, protože bude bojovat v 2. lize. Má tak možnost se nadále zlepšovat a poměřovat síly s těmi nejlepšími.

A jak vnímá nové angažmá sám Kucera? 

Ahoj, jmenuji se František Kučera, je mi 23 let. Od mala jsem milovník série FIFA, myslím, že to byl ročník FIFA 07. Kompetitivnímu hraní se věnuji od letošního ročníku FIFA 20, kdy se mi podařilo hitnout Elite 1 a dosáhnout statusu verified a mít tak možnost účastnit se kvalifikací o turnaje pořádané přímo EA. Co se týče mých cílů, rád bych se přiblížil české špičce a dosahovat ve víkendové lize stabilně rank E1. Jelikož jsem nová tvář, tak jsem se zatím neobjevil na nějakých offline turnajích po republice. Mezi největší úspěchy řadím kvalifikace do 2. COOL ligy. Věřím, že spolupráce s iG může být výborný odrazový můstek v mé kariéře FIFA hráče.

 

SLEDUJ KUCERU NA JEHO INSTAGRAMU