Tiskové zprávy

SPOJUJEME SÍLY S ORGANIZACÍ H3ARTS

Od 1. května 2024 spojujeme síly s českou organizací H3arts esport. Ta působí na tuzemské scéně od roku 2021, kdy předtím nesla název Team Narcis. Vedení obou organizací se shodlo na vzájemných cílech a vizích. Proto dochází ke sloučení, které má za cíl zlepšit prostředí značky Inside Games po sportovní stránce, přivést zkušenosti a zároveň mladí, které pomůže k dalšímu rozvoji tradiční značky, kterou Inside Games je.

Uplynulé dvě sezóny pro nás výsledkově byli naprosto tristní. Ze značky, která se pohybovala na vrchních příčkách, jsme se propadli až na samotný chvost. I přes značné investice, vynaloženou snahu a rozvoj kultury v klubu se nám nepodařilo výsledky zlepšit. Samozřejmě sportovní neúspěchy se projevili i na finanční stránce týmu, ale hlavně jsme ztratili mnoho fanoušků, kteří nás vždy podporovali a my jsme nebyli schopní jim vrátit jejich energie a důvěru. 

Proto po neúspěšné jarní sezóně jsem se rozhodl k radikální změně a oslovit svého vrstevníka Tondu Malinu, majitele H3arts. Společně jsme si nastínili jasné cíle, vize a hlavně pravidla, kterými se chceme vydat. Pro nás dva byl esport vždy srdeční záležitost a chceme toto poselství přenášet i na hráče a management. 

Z H3arts tedy do Inside Games přichází kompletní herní sekce League of Legends a Brawl Stars. Kromě hráčů jsme také posílili v managementu a začali rozvíjet strukturu na práci s fanoušky. Jsem rád, že se nyní můžeme opřít o opravdové srdcaře a věřím, že se nám podaří vrátit Inside Games opět mezi elitní společnost, kam dlouhodobě patří. 

Vojtěch „Nevada“ Klapuch

S Vojtou se známe už nějaký ten pátek (skoro deset let), a většinu toho času to byla čistá týmová rivalita. Ale spolupracovali jsme společně i na pár projektech a delší dobu vedeme asociaci klubů, kde si ve spoustě věcech rozumíme a sdílíme podobné názory. Nebudu lhát, že jsem nad nabídkou vstoupit do Inside Games alespoň chvilku neváhal. Tradiční tým českého esportu poslední roky určitě nehraje na místech, kde by se měl pohybovat a dnes už se naše reputace postupně z týmu, co to jde vyhrát dostává někam do nejhlubšího bodu oceánu memísků.

Proto nastupuji jako sportovní ředitel, který ponese odpovědnost za skladbu sekcí a sportovní výsledky a rád bych Inside Games vrátil týmového ducha a chuť dokázat nemožné. Je nám sice dohromady okolo sedmdesáti, ale vlak nám ještě neujel.

Antonín „Panda“ Malina