GODLIKE ENERGYInside GamesKappaPartneřiPUBGYOURGAMES

ZMĚNA V PUBG SOUPISCE – ČTVRTÝM DO PARTY JE KNORKIS

Zdravíme naše fanoušky a nadšence hry PUBG. Jak jste si mohli povšimnout, tak na scénu vstoupila nová hra a to Valorant a udělala tolik rozruchu, že spoustu hráčů upustilo od PUBG a přešli na tuhle hru. To se bohužel nevyhnulo ani naší sestavě. Více se dozvíte v článku, kde jsme vyzpovídali kapitána týmu Romana.

Rozhovor s kapitánem Romčekem:

Ahoj Romane, na úvod bych se tě zeptal, jak zatím hodnotíš dosavadní průběh Predator MČR Squad Series?

  •  Ahoj, keďže s Knorkisom hráme len niečo vyše mesiaca, tak nám chýbala súhra v niektorých chvíľach. Poslednú kvalifikáciu sme si už plne verili a vedeli ,čo čakať jeden od druhého. Knorkisov príchod nám veľmi pomohol a hrá sa nám oveľa lepšie pod skúseným IGL.

S příchodem Valorantu se spoustu hráčů rozhodlo upustit od PUBG a ovlivnilo to spoustu týmů i ten náš. Jak bylo těžké tak narychlo sehnat náhradu?

  • Vôbec sa nedivím, že veľa ľudí prešlo z PUBG na Valorant. Gargi je mladý fragger ,ktorý má potenciál, takže to bola ľahká voľba. Keď prišla Corona, tak mal arSHO veľa práce. Mohol hrať len 1 – 2 playzone turnaje za mesiac, neskôr ešte menej. Tak sme začali hľadať hráča namiesto arSHA. Možností bolo viac, ale chceli sme kvalitného IGL, takže sme sa ozvali Knorkisovi a nakoniec sme sa dohodli.

Jeden z nových členů je zahraniční hráč Knorkis bývalí člen ELG, co vedlo k téhle volbě?

  • Ako som spomínal, potrebovali sme kvalitného IGL, ktorý by nášmu teamu pomohol. S Knorkisom sme hrali pred tým nejaké GLL turnaje a hralo sa nám všetkým dobre. Tak sme ho skúsili osloviť, či by nechcel hrať s nami Playzone turnaje 1x do týždňa. Dali sme si tryout na 2 kvalifikácie a 1 finále, ktoré sa nám podarilo vyhrať. Po finále sme sa dohodli, že by to mohlo dobre klapať a odohrajeme tak celé MČR.

Předpokládám, že komunikace probíhá v Angličtině? Je to bariéra nebo není problém?

  • Väčšinou komunikujeme po anglicky. Myslím si, že to nie je vôbec žiaden problém, práve naopak, má to dokonca aj výhody. Nerozprávame sa o zbytočných veciach počas hry, rozprávame len dôležité informácie. Ale povedal by som, že si rozumieme aj keď rozprávame naším rodným jazykom.

 

Rozhovor s Knorkisem:

Ahoj, mohl by jsi se krátce představit naším fanouškům?

  •   Ahoj, jmenuji se Michał „KnorkiS“ Bławat, je mi 22 let a jsem z Polska. Hraji competetivně PUBG 2 roky. Mými předchozími týmy byly Izako Boars (polské org.) a Elgiganten gaming (švédské org.). Navštívil jsem 4 různé země hrající PUBG lan eventy (USA, Anglie, Finsko, Německo).

 

Co tě lákalo jít hrát právě za Český tým Inside Games?

  • Momentálně není mnoho turnajů PUBG a já jsem vždy otevřený novým příležitostem, proto jsem se rozhodl hrát v české lize. Romček z Inside Games mě požádal, abych si s nimi zahrál, souhlasil jsem. A abych byl upřímný, jde to zatím celkem dobře.

Jak hodnotíš, jako zahraniční hráč českou ligu?

  • Konkurenční úroveň v české lize je lepší, než jsem si myslel. Poznávám tu většinu hráčů, a už jsem je viděl soutěžit v malých turnajích. Přesto si myslím, že jsme špičkovým týmem v této lize, a pokud budeme dostatečně důslední, měli bychom být na vrcholu žebříčku.

Tak tím bych chtěl poděkoval Romanovi a Michalovi za rozhovor a určitě nepřestante nám fandit, jelikož MČR je za dveřmi! A ještě jedna věc na závěr komunitou se šušká, že tým Entropiq má být jasným favoritem na vítězství a to díky nové spolupráci s jejich mentální koučkou, ale to nevědí, že naši kluci mají tajnou zbraň a to je GodlikeCHEAT !, takže jim vlastně tahle mentální koučka bude na nic a naši kluci je stejně přejedou! #IGHYPE.

Na ůplný závěr jeden povedený clutch našeho zahraničního střelce Knorkise.