League of Legends

Je medaile dosažitelný cíl? Už v pátek začíná Guseppe MČR v League of Legends

Hlavní vyvrcholení sezóny, největší esportová akce roku – říkejme tomu jakkoliv, ale všichni tuší, že se jedná o MČR v League of Legends. To se po loňské pauze vrací pod záštitou Guseppe a jak moc dobře víme, tak mnoho těch největších talentů začalo své kariéry právě zde. Naše barvy bude tento rok hájit Challengers sekce, která si ve třech zastávkách Guseppe MČR Tour vysloužila své místo mezi nejlepší osmičkou týmů na domácí scéně.

Už v pátek od 17:00 vypuknou souboje o korunu krále domácí League of Legends scény v rámci Guseppe MČR. My na této akci samozřejmě nemůžeme chybět a náš Challengers tým se zde pokusí předvést ty nejlepší výkony. Do turnaje vstupujeme spíše v roli outsiderů, ale o to větší komfort to pro nás bude, protože budeme moct příjemně překvapit. Navíc kdo ví, LoLko je nevyzpytatelné a právě my můžeme být tím týmem, který zamíchá kartami. Dnes jsme se na naše očekávání a cíle po Mastercard Hitpoint Winter zeptali kapitána a trenéra Challengers sekce.

Nazdar Kizuro, Mastercard Hitpoint Winter je za námi a čeká nás Guseppe MČR, tak jak na tom vlastně tým je a co jsou naše cíle?

„Zápasy ve Winteru nám napověděly, na čem musíme nejvíc zapracovat do MČR a Spring Splitu. I když času na vypilování chyb není mnoho, na odstranění těch nejzávažnějších již pracujeme a věřím, že na MČR se popereme o postup z naší skupiny s HEETem a Brute a ukáže, že nejsme jen do počtu.“

To samé směřuje k tobě Dejvosi, jak vidíš účast ve Winteru a cíle na Guseppe MČR?

„Zápasy v Mastercard Hitpoint Masters nám úplně nevyšly, ale pomohly nám najít ty největší chyby a v průběhu tohoto týdne se na nich pokusíme zapracovat, vyjasníme si pár věcí a na pátek budeme ready. Je vidět, že tahle meta nám úplně nesedla a zatím jsme nenašli playstyle, který by nám vyhovoval. I skrz tohle všechno ale věříme, že podáme výkon, na který budeme moct být pyšní a zároveň čekáme, že bychom se mohli umístit někde kolem 4-5. místa.“

Naši borci si věří, postup ze skupiny je podle nich reálný, tak ani ty neváhej a přijď nám v pátek od 17:00 fandit na Twitch kanál PLAYzoneCZ, kde se až do neděle bude hrát to nejkvalitnější domácí League of Legends a my budeme celou dobu u toho!