League of LegendsLogitechPartneři

Logitech G933 Artemis Spectrum obstála i při pravém herním zatížení

Společnost Logitech Gaming vyvíjí ty nejlepší herní sluchátka a současnou špičkou v jejich sortimentu jsou bezdrátová sluchátka Logitech G933 Artemis Spectrum. Naši hráči dostali na zapůjčení a otestování tato špičková sluchátka, aby vyzkoušeli, jak obstojí v pravém herním zatížení během turnajů. Logitech G933 otestoval midař League of Legends sekce: Shiage. 

V první řadě je nutno si uvědomit, co Logitech G933 Artemis Spectrum nabízí oproti její starší verzi, a to je bezdrátové připojení, které jsem i já sám měl poprvé možnost vyzkoušet. Na bezdrátové připojení jsem si zvykl velmi rychle a začal jsem sluchátka používat při každé příležitosti. Vzhled sluchátek se mi zalíbil svojí pevnou konstrukcí a kompaktností, ale také umístěním programovatelných tlačítek na boku sluchátek, která umožňují například vypnout mikrofon, zesilovat či zeslabovat zvuk a další funkce, které závisí na uživatelském nastavení.

Vypínání mikrofonu jsem velmi používal, protože je to jednodušší než si vypínat mikrofon přímo v nastavení Windows. K velmi dobrému nastavení také pomohl software od Logitechu, kde se zvuk dá nastavit na různé hry, zbarvení sluchátek, zapínání 7.1 zvuku. Software je přehledný a uživatelsky přívětivý. Věc, kterou bych uvítal, je ukazatel stavu baterie umístěný někde na sluchátkách, protože jediná možnost jak zjistit stav baterie je v Logitech softwaru nebo pípnutí sluchátek, které oznamuje, že je stav energie pod polovinou.

Sluchátka jsem měl možnost využít na turnajích, kde se setkáváme s extrémním hlukem, což nám jako hráčům velmi komplikuje komunikaci během hry a komfort při hraní. Musím uznat, že odhlučnění okolí je u G933 naprosto precizní. S hlukem jsem neměl nejmenší problém, protože tlumení sluchátek je tak dobré, že všechen hluk, který je okolo, nejde vůbec slyšet. Mikrofon při správném nastavení snímá jen hlas hráče, takže komunikace mezi týmem je bezproblémová. Baterie vydrží po dobu 8-9 hodin, takže se dá jednoduše nabít přes večer a používat po dobu celé akce. Ironicky jediná nevýhoda sluchátek, kterou jsem zpozoroval, je ta, že tlumení nás přesune do jiného světa, takže hluk okolo nás je nepodstatný 🙂

Více o sluchátkách G933 Artemis spectrum naleznete na www.gaming.logitech.com