League of LegendsMSI

Shrnutí prvního dne MSI Masters Cup

První den MSI Masters Cupu je za námi, což znamená, že známe čtyři postupující týmy do nedělního playoffs. Dalo by se říct, že základní skupiny dopadly dle očekávání.

 

Ve skupině „A“ si první místo bez problémů zajistil celek eSuba, který vyhrál oba dva své zápasy jak proti celku Majetic Lions, tak proti celku Fraternitas. I přes prohru s eSubou si Fratertnitas dokázali vydřít postup z druhého místa po výhře nad Majestic Lions v loosers bracketu. Poslední místo připadlo týmu Cyber Gaming.

Skupina „B“ začala poměrně zběsile, v prvním zápase se utkali naši kluci z Inside Games proti podceňovaným Play With Soul. Tým okolo Herdyna se držel až překvapivě dlouho, nakonec jsme ale překvapení nedovolili a po téměř čtyřiceti minutách si získali vítězství. Druhý zápas proti celku eXtatus už probíhal více v naší režii a bez problémů jsme si tedy zajistili postup do nedělního semifinále. Druhým postupujícím se nakonec stal tým eXtatus, který si ve finále loosers bracketu poradil s týmem  Play With soul. Stejně tak jako Cyber Gaming ve skupině „A“, i zde musel někdo skončit na posledním místě, to připadlo celku Revital Gaming.

V neděli se tedy již v semifinále potkáme od 10:30 proti týmu Fraternitas. Ve druhém semifinále proti sobě nastoupí eSuba s eXtatusem. První zápasy by měly začít okolo desáté hodiny ranní. Finále by se pak mělo odehrát v odpoledních hodinách. Celé playoffs je již BO3 formát. Stejně tak jako včera, i dnes vám celou akci bude komentovat Pavel „Mozilla“ Klaban a Michal „Bronko“ Šembera.

Rozhovor s NecroMartinem