Counter-Strike: Global Offensive

Zero opouští CS:GO sestavu, nahradí ho Tusi

Po úspěchu ve finále COOL ligy jsme se bohužel nevyhnuli změnám v sestavě a opustil nás klíčový článek týmu Zero. O jeho zástupci bylo však rozhodnuto již během několika dní.

Zero, hráč s bývalým působištěm například ve známé organizaci Hellraisers ještě do nedávna figuroval v nové sestavě Inside Games. Po několika zkušebních hrách ale nakonec přijal nabídku se opět vrátit do zahraničí, konkrétně do maďarského týmu Budapest Five. Tímto krokem se náš tým bohužel ocitl ve čtyřech hráčích. Ti však na nic nečekali a okamžitě začali hledat náhradu, kterou našli velice brzy. Novou posilou, která doplní náš tým se tedy oficiálně stává Tusi, se kterým se již většina spoluhráčů zná z minulosti, výběr proto nebyl příliš složitý.

Přečtěte si Tusiho vyjádření k návratu:
„Už na cool lize se mě ptali kluci jestli bych to s nima nechtěl zkusit. Dost jsem přemýšlel jestli se mam vrátit nebo ne. S klukama jsem zahrál pár pracců a dost jsme si sedli. Navíc jsem rád že se můžu vrátit do týmu za daxenem a kinzem, se kterými už jsem hrál nějakou dobu předtím. Po individuální stránce jsme na tom dobře, stačí se už jenom sehrát a myslím si, že to bude dost dobré. Tak doufám že budete fandit! #iGHype“

Aktuální sestava Inside Games po změnách:
Richard „queztone“ Strnátko
Jan „Hones“ Urválek
Zděnek „daxen“ Dušek
Marek „kinzo“ Bílek
Luboš „Tusi“ Tusjak

Tusiho můžete sledovat na jeho Facebooku nebo Instagramu.