Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO OPĚT V TMAVĚ MODRÝCH BARVÁCH NA ČESKÉ SCÉNĚ

Je to téměř přesně rok co jsme oznámili CS:GO sestavu, která nás reprezentovala v druhé COOL lize v roce 2020. Ovšem po ne zcela přesvědčivém výkonu a problémech v týmu jsme se rozhodli tým rozpustit a po zbytek roku nepodporovat tento herní titul. Rok 2021 je ovšem rokem příležitostí a tak jsme se rozhodli, že nejpopulárnější esport střílečka by vlajkou Inside Games neměla chybět.

Česká Counter Strike scéna je plná kvalitních týmů a potenciál tu roste neskutečným tempem. Proto jsme se i v naší organizaci rozhodli pro draftování CS:GO soupisky. Ovšem oproti předchozím rokům jsme se rozhodli dát příležitost mladší a méně zkušenější soupisce, která bude působit jako akademie.

Naším cílem je dlouhodobě podporovat růst hráčů, pracovat s nimi a zlepšovat jejich esport performance a udělat z nich komplexní hráče. Víme, že práce s mládeží je klíčovým atributem ke zlepšení esport scény.

Nyní se pojďme teda podívat kdo bude hájit naše barvy v nadcházejících měsících.

Vyjádření kapitána týmu Marka „Piki“ Prikryla

Sme partia hráčov, ktorá spolu hrá niekoľko rokov a v poslednom období sme sa zamerali na tímovú hru, čo vyústilo k nápadu založiť tím. Chceme posunúť úroveň našej hry o level vyššie, a preto sme sa zamerali na spoluprácu s Inside Games. Ako tím máme zdravú motiváciu a chuť dosiahnuť na našej scéne čo najlepšie výsledky. Uvedomujeme si, že úroveň našej scény sa v poslednom období posunula a rýchlo nasleduje. Preto to nebude ľahká práca, ale dáme do toho maximum. Na cieľoch a prioritách pre tento rok sme sa v tíme jednohlasne zhodli a to je prebojovať sa na MČR, Cool Ligu a samozrejme reprezentovať IG jednak na rôznych podujatiach, turnajoch a bojovať proti popredným tímom našej scény. Od spolupráce s IG očakávame práve priestor a možnosť pretaviť našu motiváciu k určeným cieľom na túto sezónu.

Vyjádření manažera CS:GO týmu Lubomíra Jurky

CSGO academy sekci jsme přizvali do Inside Games jelikož chceme pracovat s mladými a nadějnými hráči. Vždy se nám jedná o přístup ke hře, ale i k osobnímu životu a přístupu k lidem. Po pohovoru s kluky jsme měli dobrý pocit z toho, že do budoucna by tato spolupráce mohla pro obě strany znamenat přínos a zlepšení. Budeme jedině rádi, když kluci projeví svůj potenciál a um. Za naší pomoci a společné práce, by vše mohlo směřovat i ke zlepšení a dobrým výsledkům.

Fandit našim střelcům můžete již dnes od 18:00, kdy hrají kvalifikaci do 2. Tipsport COOL Ligy.