Tiskové zprávyValorant

NÁVRAT ZTRACENÉHO SYNA ANEB ZMĚNY VE VALORANT SEKCI

Valorant tým přichází do nové éry. Cíl je být TOP 1 v CZ/SK.

Před zhruba dvěma měsíci jsme oznámili novou Valorant sestavu, která měla patřit mezi nejlepší tuzemské celky.  Složení tenkrát vypadalo následovně

Gabriel “BrainEater” Pál
Richard “humliK” Hummel
Martin “Alfo” Horvát
Michal “Shouty” Glacner
Mark “gudeN” Sándor

Tato sestava pod naším modrobílým erbem odehrála několik turnajů a hlavně mnoho scrimů. Kdyby jsme měli vypíchnout nejlepší výsledky tohoto uskupení určitě by zde patřily tato ocenění
1. Místo –  CZC 5v5 Valorant Cup #2
2. Místo – CZC 5v5 Valorant Cup  #1
2. Místo – CZC 2v2 Spike Rush #1

Poté ale přišel úpadek, co se výkonů týče. Jelikož se snažíme probojovat na pozici TOP týmu v CZ/SK, tak bylo pochopitelné, že tyto neuspokojivé výkony nebudou tou správnou cestou.

K 1.10.2020 nás opustila trojice hráčů – Gabriel “BrainEater” Pál, Mark “gudeN” Sándor a Martin “Alfo” Horvát. Klukům samozřejmě přejeme všechno nejlepší v jejich pokračování a doufáme, že se s nimi ještě někdy uslyšíme!

Nyní ale k lepší a hezčí zprávě. Michala “Shouty” Glacnera a Richarda “humliK” Hummela doplňují tři zkušení ostrostřelci, kteří chtějí vyhrávat a dělat radost fanouškům Inside Games.

První posilou pro Shoutyho s humliKem se stává Norbert “Dext” Paulovčák, který již dříve naše barvy hájil v sekci Fortnite.  Dext je mladý a hodně talentovaný hráč, který vkládá hodně úsilí do Valorantu.  Tímto vítáme ztraceného syna zpátky doma, vítej Dexte!

Druhou a taky trošku známější posilou je Michael “mikigoalie” Buzek. Mikigoalie je v komunitě Valorantu známý hlavně díky své Jett. Hraje za ní opravdu výtečně a je obávaným  soupeřem pro každého hráče. Vítej Michaeli v iG rodině. 

Třetí a zároveň poslední posilou je mladý ostřílený jezdec – nejedná se o nikoho jiného než Adama “Jesse” Čtvrtníčka, který také hájil barvy Inside Games. Hájil je v sekci Valorant při Grunex Masters společně s Nexem, BrainEaterem, gudeNem a Zenzejem. Čili zkušenosti zde jsou a ambice jakbysmet. Vítáme i tebe Adame a přejeme hodně úspěchů u nás!

Tímto vítáme všechny tři nové posily u nás v Inside Games a doufáme, že se jim v našich barvách bude jen a jen dařit. 

Vyjádření kapitána týmu Michala “shouty” Glacnera
Změny už byly potřeba, výsledky nebyly optimální a naskytla se možnost s klukama složit tenhle tým a přidat do týmu Dexta, Jesseho a Mikiho. Týmu přidali jak větší chuť a společnou motivaci tak i jsme se posunuli o úroveň výš individuálně. Těším se na turnaje a společné měsíce s tímhle týmem, míříme na TOP 1 spot na naší scéně, ale hlavně se chceme pokusit o Evropské výsledky!

Vyjádření CEO Inside Games – Vojtěch “Nevada” Klapuch”
Když jsme se pustili do vod Valorantu, bylo nám jasné, že se stále jedná o komunitu, která se rozvíjí.  Naším cílem bylo se výsledkově pohybovat na špičce CZ/SK scény a začít vystrkovat růžky na mezinárodní scéně. S tímto týmem cítíme, že bychom mohli být brzo TOP 1 tým v České republice  a začít se více soustředit na EU turnaje. Všichni kluci, kteří budou nyní hájit naše modrobílé barvy jsou motivovaní a plní energie se prosadit. Držím jim palce a věřím, že budou dělat radost všem fanouškům Inside Games.