Counter-Strike: Global Offensive

Představujeme CS:GO tým pro sezonu 2016

Pro všechny příznivce nejpopulárnější eSport střílečky máme dobrou zprávu. Dnešním dnem s velkým potěšením představujeme tým, který bude hájit naše barvy v Counter Strike Global Offensive.

Jako přední Česká organizace jsme si plně uvědomovali absenci CS:GO sekce. Tuto hru jsme lehkým způsobem začali podporovat již na podzim roku 2015, ale jen se nám potvrdilo, že složit tým, který by vydržel ve stejné sestavě déle jak tři měsíce, je velmi těžké. Proto jsme se rozhodli projekt CS:GO sekce pozastavit a zcela ho obnovit po novém roce, kdy jsme se s tehdejším kapitánem Flexem domluvili na spolupráci a snažili se hledat nové mladé hráče, ale i zkušené ostrostřelce.

Po několika měsíčním hledání můžeme přivítat iG CS:GO sekci, která se bude rvát za naše barvy o nejlepší výsledky jak na domácím poli, tak i v zahraničí!

Soupiska

  • Honza „flex“ Ehrlich (Kapitán)
  • Tomáš „Tomkeejs“ Tomka
  • Dominik „NIO“Maxian
  • Martin „tv1“ Dráha
  • Ondřej „Eyo“ Šťastný

 

“ Hlavním cílem při sestavování týmu byl aspekt soudržnosti. V iG si zakládáme na dlouhodobé práci s hráči, při které chceme, aby hráči pochopili, že v soudržnosti a řešení herních nedostatků je cesta k nejlepším výsledkům. V klucích vidím obrovskou motivaci a odhodlání podávat co nejlepší výsledky. Pevně věřím, že se jim pod iG bude dařit a potěší svými výkony jak naše fanoušky, tak i naše partnery.“ říká majitel a zakladatel InsideGames Vojtěch Klapuch

„Od poslední oficiální sestavy uběhly téměř na den 3 měsíce, a tak jsem rád, že vám společně s iG můžeme představit náš nový team. V původní „testované“ sestavě zůstal pouze Dominik „NIO“ Maxian, v kterém všichni vidíme ohromný talent a potenciál. Sestavudoplnil Tomáš Tomka společně s Martinem Dráhou a Ondřejem Šťastným, kteří se po vzájemné domluvě odpoutali od organizace iNfected. K přestupu Tomky a spol. došlo z důvodu nespokojenosti s bývalým kapitánem teamu „Dandym,“ který svými názory a chováním rozvrátil celou sestavu. V nadcházejících dvou týdnech se budeme připravovat na jarní ICL v Maďarsku, kde hodláme zaútočit na popřední příčky.“ dodává kapitán CS:GO sekce Honza Ehrlich.

Sloty a ligy

Na portálu Top Gaming, kde je majitel slotu Tomkeejs, kluci budou hrát TIGER Masters pod názvem Insiders. Tento krok jsme museli podniknout vzhledem k tomu, že náš oficiální tým na Top Gamingu má méně bodů než tým, který nyní hraje TIGER Masters, a nechtěli jsme kluky připravit o body, které získali svojí tvrdou prací.  Od nové sezóny TIGER Masters už tým bude oficiálně vedený pod InsideGames.