Counter-Strike: Global Offensive

Rekapitulace 2. a 3. dne ELEAGUE!

V pondělí 23. ledna jste mohli vidět další várku zápasů z major ELEAGUE, kde se 16 nejlepších týmů popere o vysoký prizepool! Dnes jsme si pro Vás připravili rekapitulaci posledních dvou herních dní!

Jako první zápas jsme mohli vidět naše oblíbence HellRaisers proti mousesports. Tyto dva týmy spolu vždy soupeřili v playoff nebo o postup, ale výsledky byly smíšené. Nakonec Mousesports dokázali porazit HellRaisers a to 16:7.

Na’vi, kde hraje slovenský nejlepší AWP hráč Guardian, si dokázali poradit také s týmem EnVyUs, který porážejí 16:7.

Zápas mezi týmy SK Gaming a FaZe patřil k nejočekávanějším duelům tohoto večera, protože se utkali lepší týmy proti sobě. SK Gaming zatím dokazuje svojí kvalitu po vyhraných dvou majorech a odnášejí si další výhru 19:17.

Team Liquid je jediný americký tým, který se dokázal na majoru dostat do finále. Další zápas si odehráli proti týmu FlipSid3, kde hraje ukrajinská legenda hry CS 1.6 markeloff. Bohužel markeloff na ně nestačil a Liquid vyhrávají 16:14.

Jako další rvačku jsme mohli vidět Fnatic proti North. Oba dva týmy si prošli změnami, ale Fnatic se dokázali s dánským celkem vypořádat a vyhráli 16:13.

CS:GO celek pod organizací Astralis ukazuje, že přišli v tom nejlepším na tento major a odnáší si další výhru nad kanadským celkem OpTic za stavu 16:12.

Tým Gambit, který reprezentuje bývalý hráč a trenér týmu Na’viZeus, si jde za svým cílem. První den rozdrtili tým North, teď si jako svou kořist odnesli GODSENT za stavu 16:9.

Poslední zápas patřil k těm lepším podívaným, protože se utkali Virtus.pro proti G2 Esports. Virtus.pro si jistě nenechali ukrást druhou výhru a vyhráli svůj druhý zápas za stavu 16:14.

 Mousesports16 HellRaisers
 Natus Vincere 16EnVyUs
FaZe17 19 SK Gaming
 FlipSid314 16 Team Liquid 
 North13 16 Fnatic 
 OpTic12 16 Astralis 
GODSENT16 Gambit 
Virtus.pro 16 14 G2 Esports

TŘETÍ DEN

Na některé týmy čekal silný soupeř, na některý pouze kratší rozehra před playoff.

Fnatic se utkali jako první s týmem mousesports. I skrz to, že tato švédská organizace vyměnila půlku hráčů s týmem GODSENT, dokazují, že patří k té špičce TOP týmů na světě. Proti mousesports si odnášejí vítězství za stavu 16:11.

Druhý zápas se odehrál mezi GODSENT proti EnVyUs. KennyS ukazuje svá kouzla se zbraní AWP a se svými kolegy nenechají dopustit, aby GODSENT vyhráli. EnVyUs vyhráli 16:3.

Dost očekávaný zápas na CZ/SK scéně byl HellRaisers proti North, kde se hrálo o to, kdo půjde domů. Došlo až k prodloužení, kde bohužel HR nezahrálo ani jeden bod a odjíždí domu za stavu 19:15.

Tým Virtus.pro začali vynikající lajnou výher. Gambit byl doteď bez prohry, ale kvůli utkání s VP si odnášejí prohru za stavu 16:10.

V další vlně zápasů jsme viděli dva rváče proti sobě Astralis proti G2 Esports. Astralis se po první prohře v tomto turnaji vzchopil a opět vítězí za stavu 16:5.

Nejočekávanější zápas dne byl: SK Gaming proti Na’vi. Původně se mělo jednat o nádherný match, na který by nikdo nezapomněl, ale realita je jiná. Simple s Guardianem nedali šanci FALLENovi a jeho spoluhráčům, Na’vi vítězí za neuvěřitelného stavu 16:3.

Americký celek Team Liquid, kde hraje vynikající hráč Hiko, došel až do prodloužení proti celku FaZe. FaZe dokázali, že mají také na to se dostat do playoff a vyhráli 22:18.

Poslední zápas v pozdních hodinách patřil týmům FlipSid3 proti OpTic, kde se hrálo o konec na majoru. FlipSid3 bohužel nestačil na kanadský celek OpTic a prohráli 16:13.

 mousesports11 16 Fnatic 
 GODSENT16 EnVyUs 
North 19 15 HellRaisers
 Virtus.pro 1610 Gambit
 Astralis16 G2 Esports
 Natus Vincere 16 3SK Gaming
 Team Liquid18 22 FaZe 
FlipSid313 16 OpTic