Counter-Strike: Global Offensive

[CS:GO] Souhrn Y-GAMES

Ani my nesmíme chybět na velké slovenské akci, která se nazývá Y-GAMES. Byli jsme ve skupině proti týmům Ragged.sk, BEATERS, RHINOS, DEFEATERS a Red Datura. Připravili jsme si pro Vás souhrn celého turnaje!

Skupina D

První zápas nás čekal proti týmu RHINOS, kde jsme dokázali uhrát vítězství za stavu 16:4. Druhý zápas byl proti týmu Red Datura, kde jsme dostali kontumační výhru, protože se Red Datura nedostavil na místo utkání. Další zápas jsme stáli proti celku ragged.sk, který si udržoval ihned za námi druhé místo v tabulce, ale ani jejich síla neměla na naší CS:GO sekci a vyhráli jsme krásných 16:7. Nejvíce prohraných kol si odnášíme ze zápasu proti DEFEATERS, kteří dokázali vyhrát 9 kol, ale ani to nestačilo na naši sekci. Díky nejlepším výsledkům z celé skupiny postupujeme do playoff.

Play-off

První utkání ve Winners bracketu nás čekal zápas proti enics., který jsme zvládli s přehledem 16:3. Druhý zápas byl moc těsný a málem to byl první zápas, který by zašel až do overtime, ale nakonec jsme nedokázali vyrovnat a prohráváme za stavu 16:14 a přemisťujeme se do losers bracket, kde jsme porazili THC-TANK v prodloužení 22:19. Po výhře nad THC-TANK nás čekal silnější soupeř a to Gunrunners, kterého jsme dokázali přemoci za stavu 19:17. Další utkání nás čekalo proti týmu Fraternitas, na který jsme nestačili a prohráli jsme 16:6. Obsadili jsme 7. – 8. místo a odnášíme si 180 MČR bodů.

Zítra pro Vás připravíme souhrn našich Hearthstone hráčů!