Counter-Strike: Global Offensive

Odnášíme si titul z Quietus Day

A je to tady! Ve skupině jsme narazili na velmi silné protivníky, kteří nás dokázali překvapit, ale naší CS:GO sekci nic nezastavilo.

První utkání nás čekalo proti celku ZlinAttack, který proti nám uhrál pouze jedno kolo a vyhráli jsme 16:1. Náhle nás čekal nejsilnější dívčí tým ROG.female, ale výherní body se přičetli k nám. Známá organizace Majestic Lions nás potrápila a porazila nás za stavu 16:8. Další organizace, která nás porazila je nově složena myRevenge e.V. Czech za stavu 16:11. Náhle se nám přičetli další body za výhru nad Gromatic esports a Revital-Gaming.Semtex a postupujeme do playoff z třetího místa za stavu 4:2 na hry.

První playoff utkání, který pokračovalo herním stylem BO1 nás čekalo proti ECLOT, kde hraje náš bývalý hráč rDo. I přes tuto silnou sestavu vyhráváme 16:11. Poté jsme dostali proti sobě celek NOORG, který nám dal trošku zabrat na začátku zápasu, ale dokázali jsme obdržet výhru za stavu 16:7. V osmifinále začaly duely, který se mohly odehrát až na tři mapy. Díky výhře nad Iron Branch a mixem eSuba 2:1 jsme postoupili do grandfinále, kde nás čekali vítězové lower bracketu GLAXY. Jelikož jsme ve winner bracketu neobdrželi žádnou prohru, automaticky jsme vyhrávali 1:0. První mapu nás GLAXY potrápili, ale my jsme jim to oplatili na poslední mapě Mirage, kde nedokázali vyhrát ani jedno kolo. Odnášíme si první místo spolu s krásnou peněžní hodnotou a 500 MČR bodů.