FIFA

FIFA20 očima Dodgyho

Je to pár týdnů zpět se objevily první novinky o FIFA20 a tak jsme vyzpovídali našeho hráče FIFA a streamera Lukáše „Dodgyho“ Dočkala co říká na novinky.

Na obrázku může být: 3 lidé, smějící se lidé

Novinky ve FIFA20 vypadají zatím velmi slibně. Musíme se ale držet při zemi, protože nám ještě zbývají několik měsíců a dokud tu hru nebudeme mít na stole, tak kdo ví.FIFA street neboli VOLTA je velmi dobrá volba. Příjemná změna pro casual hráči, kteří doteď hráli kariéru. Bohužel podle dostupných informací by tento mód měl být offline jako například Cesta.

Pro nadšence modu FUT tu pak máme příslib lepších zítřků. Vylepšení fyziky hráčů a balonu, zlepšení myšlení hráčů, kteří by se měli daleko víc dostávat do situací 1v1 s gólmanem, které by taky měli být vylepšené. Nové provedení přímých a pokutových kopů a hlavně předělání bránění, zvýhodnění manuálního bránění a nerf AI defendingu. To by dle mého měla být nejvýraznější změna.

Bohužel v této fázi, jsou všechny tyto změny zatím teoretické a my můžeme jen doufat aby se povedli ?

Dodgyho můžete také pravidelně sledovat na jeho streamu, kde se vždy zaručeně pobavíte a také hlavně se dozvíte mnoho zajímavých informací o FIFE. Tak ať to střílí.